Sommar =)

 Ja då var denna helg över, fort har den gått, jag har jobbat och de var riktigt skönt att jobba plus att man träffade lite gammalt och nytt folk så de var skoj =) Får se när man hoppar in nästa gång =)

Lillan hon tycker de e jobbigt att vara ute i denna värme fast att vi e i skuggan så hon vill mest vara inne. Men vi har ändå vatt ute mkt,  speciellt hemma hos syrran i deras trädgård där hon har badat i sin pool som jag köpt. 

Har inte så mkt att skriva..

Nä nu ska jag ta en macka e hungrig =)

Ha det gott alla!


Lillan tycker om sin bil =)


Knapparna e så goda =)


Snart midsommar

Tack alla som gratulerat lillan =)
Jahapp då e det midsommar imorn hoppas det blir fint väder så vi kan sitta ute och äta och spela lite kubb =) Vi ska fira hemma hos sis med familj det ska bli skoj, förra året var lillan bara 3 dagar gammal när vi var där, och detta året e hon 1år helt sjukt hihi.

Idag var M och Niklas här på en snabb visit alltid lika trevligt, hoppas de blir en längre stund nästa gång =)

Jag och lillan har lekt en massa inne på hennes rum och lyssnat och dansat till sander och ganders skiva, vill ni följa med i min rymdraket i  min rymdraket =)

Ha det gott alla!


Kusinerna leker fint ihopa =)


Frida =)


Här ska dom pussas =)


Lillan på sin bobby car


1 år idag =)

Grattis min älskade tös på din 1års dag... =)
Lillan har precis öppnat 2 paket ett sandlådset och en brio låda med klossar när hennes pappa vaknar så ska hon få öppna en till =)

Vi hade kalas för henne i lördags och en massa fina presenter fick hon.

Brio lådan var tydligen poppis hon e helt inne i den och duktig e hon oxå hon lägger i dom i lådan, jag trodde hon skulle sitta med klossarna i munnen =)

Nä nu ska jag leka lite med min 1 åring hihi......

Ha det gott alla!


Här har vi tårtan som jag och hooki hjälptes åt att göra ja lotta fick vara med på en liten hörna i slutet =)

Gott med tårta

=)

Fixad

Nu så e min data lagad, och de skönaste var att allt var kvar på datan =)  Så nu har jag lite bloggar att läsa =)

Fy bubblans vilket trist väder de e, de känns inte alls som sommar :(  Och vi som hade bestämt oss för att ha lillans kalas på gråen men de sket sig totalt så nu får vi trängas här hemma istället.. Men de blir säkert bra..

Usch idag känner jag mig inte riktigt på humör e lite besviken på en vän oxå..................................................

Nä nu ska jag plocka undan lite innan lillan vaknar..

Ha det gott alla!


Haha


Min fina 1 års present från Niklas med familj, den e så rolig =)


Snart

Nästa vecka blir lillan 1 år kan ni tänka er 1år.. Var har denna tid tagit vägen??  oooh min underbara dotter vad jag älskar dig!!! 



Sönder......

Jupp de e min data och har varit de i några dagar nu =(  Så alla bloggar jag brukar läsa kan jag inte läsa nu för jag har inte adresserna i huvudet. Så bli inte ledsna för att jag inte kommenterar =) Jag hoppas att allt e kvar på min data när den kommer tbx, annars blir jag lissen i ögat...

Nä pallar inte skriva mer just nu. Jag har faktiskt tröttnat lite på att blogga, får se om jag får mer energi till det sen..

Ha det gott alla!

RSS 2.0