50 års kalas..

Ja det var vi på igår.. De var mojjan som fyllat år så nu bjöd hon sina barn med familjer på god mat och dricka óch lite kubb spel ..

Idag har det vatt en slappe dag fast vi har gått en runda oxå ner om seglaren och handlade vars en glass de var mumma..  Sen när vi kom hem fick lillan mat och sen däcka hon ett par timmar då passade jag på att kolla film. Nu snart ska vi gå till city gross och handla.

Bjuder på en el två bilder från igår....



Så här fin var jag på kalaset.. 

Titta vad pappa gjort med mitt hår..  :)


Ha det gott alla.....

Prickiga korven..

De kallar jag lillan för, hon har utslag i ansiktet och  ner på magen.  Hon har haft det nu ett par dagar, det har minskat lite men det ser ändå hemskt ut tycker jag. Min fina lilla sessa.

Idag har vi vatt hos mormor och charmat henne lite. De e så roligt nu när hon har börjat skratta när man pratar  med henne. :) På lördag ska vi tillbaka till mormor och fira henne för att hon fyllt 50.

Imorgon ska vi träffa lotta i stan då ska vi handla det sista till mamma och så ska jag se om jag hittar nån snygg klänning el kjol att ha på mig på lördag.

Nä nu ska jag lägga lillan i sin säng hon har somnat i sin babysitter :)

Bjuder på en bild.

Ha det gott alla......


Tränar nacken...


Kolla in frillan.. 

Så mysigt...

De e så mysigt när lillan skrattar och pratar med en.. Hon älskar att ligga på skötbordet då pratas det en massa  :)
Igår hade vi enmysig familjedag vi var en runda på babyland och köpte lite grejor och sen gick vi inom väla och tog en god glass.. De e ett måste när man e på väla :)  Sen på kvällen blev det film tittande.

Idag har vi vatt en runda hos min storasyster Lotta där blev det en massa mys för Ronja :)  Annars har det bara varit lugnt idag det behövs det oxå..

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig....

Bjuder på nån bild oxå..

Ha det gott alla........






Musik..

Musik de strömar ut ur högtalarna här hemma varje dag.  Just nu e det celine dion som står på listan ett tag lite mys musik med familjen..  :)

Bjuder på lite nytagna foto....









Nu vill lillan ha mat så nu måste jag pysa..

Ha det gott alla....


Hihi..

Vi har en stor tös. Var ju på bvc idag och vägde och mätte henne, för en vecka sedan vägde hon 4445 och nu vägde hon 4745 och var 56 lång. Så hon ligger en kurva över..  :) Det normala var tydligen att gå upp 100 i veckan. Så får vi se om 2v vad hon har gått upp då.. Alltid lika spännande..

Lillan e med Håkan i data rummet han spelar musik och hon ligger i hans famn och sover super gott.  :)

Nu ska jag ta en kvälls macka..





Lillan tycker det är så skönt att bada...


Ha det gott alla.....

Lillan....

Snart e Ronja 1 månad gammal gud vad tiden går fort...  Tycker hon växt och utvecklats mkt på denna korta tid som känns som att vi alltid har haft henne hos oss..  :)  Idag e det dax för ett nytt bvc besök ska bli spännande att se hur mkt hon har gått upp...  Efter det ska vi hem till pappa och äta nypotatis och matjesill ska bli mumma...

Ska ta och ringa mamma som blir 50 år idag. Ett stort Grattis till mamma på hennes dag idag. :)

Nu kommer lillsyrran och ska wii:a litta..

Ha det gott alla......

Karneval...

Ja det har vi i vår stad. Sista dagen idag..  Har vatt där alla dagarna och käkat mat speciellt spanska våfflor med mjukglass och kanelsocker *mums*  Ska äta en sån ikväll oxå hihi... Sen tänkte jag äta dansk fläskstek i hamburgerbröd.. De e så gott åt de förra året med.  :)

Träffade Anna, Magnus och lilla Maja en snabbis igår så söt och liten hon var :)  Snart träffas igen fast lite längre.

Nu ska jag och mannen min spela lite wii får ju passa på när lillan sover..

Ha det gott alla.... 


En bild på vår söta prinsessa..

Bvc.

Ja där var vi idag så nu väger lillan 4450g...    Bara mer att älska..  :)

Vilket skönt väder vi har ja så länge det inte åskar e ju själv hemma nu för älsklingen e hos en kompis..  Tur han var hemma igår när det åska e en liten fegis när det gäller åska....  

På torsdag börjar karnevalen här i stan ska bli skojigt med allt folk som hittar hit, ska se om jag hittar lite roliga tröjor med tryck till min fina sessa...  Sen så ska det krängas langos så det sprutar ur öronen  :)

Nä nu ska jag fixa med tvätten...

Ha det gott alla....

Bjuder på en liten bild på en väldigt trött Ronja...

Grattis!

Anna och Magnus till er söta lilla dotter.. Hon tittade ut den 3juli istället för den 12juli så skönt för Anna.. Och Ronja har fått en till lekamrat  :)  Nu e jag mega nyfiken på att träffa de lillá livet och höra alla detaljer :) Och namnet på henne vill jag oxå veta...  Jag e super duber mega nyfiken.. hihi... 

Ohh så varmt de e ute vet att jag inte ska klaga men vad fan man blir ju helt slö...  Får se om det blir en runda till saxtorpsmarknad idag och det blir nog oxå hem till älsklingens föräldrar en runda och gratta hans mamma som fyllde år i torsdags... 

Igår köpte vi wii Fitness så roligt det är, har ju bara hört alla andra snacka om det...  Så rolig man ser ut på denna bräda.. Jag vill se Tobbe göra dessa övningar.. haha.. Jag ¨måste få skratta litta.. hihi.. *blink*

Vi har skaffat en kombinerad tvätt/torkmaskin så nu slipper man gå ner i tvättstugan..  De e helt underbart..  :)

Nä nu ska jag ta mig en macka har ju int eätit frukost inu... 

Ha det gott alla......


Länge sedan..

Ja nu var det ett tag sen man bloggade, men som sagt man kan inte sitta vid datan lika mkt som innan nu har man ju världens goaste och sötaste tös att ta hand om.  :) 

Idag fick jag mess av Anna H att hennes lilla skrutt i magen ville titta ut :) Inget mess inu om lilla underverket men det kommer väl snart hoppas jag.....  E ju nyfiken som bara den..  :)

Tänk att min lilla Ronja e 16 dagar gammal, så fort tiden går. 

Dagarna består av mata, byta blöja och passa på att vila lite när hon sover och ut och gå en massa nu när man kan röra sig.  Jag gick ju upp 23kg under graviditeten de mesta var vatten i kroppen. Så nu när det e borta så har jag gått ner 14kg så skönt och  mer kommer det bli  med dessa dagliga turer..

Älsklingen har börjat att jobba igen efter sina 10 pappa dagar de känndes väldigt konstigt dom 2 första dagarna. Men nu har man vant sig men de e tradigt men han har snart semester...  Längtar tills dess..

Nä nu ska jag umgås lite med min sambo man får passa på när lillan sover...

Ha det gott alla......

RSS 2.0