Lillan i farten


Ja de e hon hela tiden hon snackar och sjunger en massa med, ja hon e i gång i hundranittio hela tiden. =)
Hon hinner inte vakna förens hon säger gå ut sen hehe lillan älskar att vara ute.
Lillan gillar att hoppa hon ställer sig oftast på blöjpaketet och hoppar rakt ut el så hoppar hon i säcken hon e riktigt duktig på det.
Vi har även vatt på barnmott för lillans mage, hon har problem med att bajsa, dr bad oss sluta med de mesta med mjök i. Och vips så e lillan mkt bättre me so happy =)
Vi tog även en massa prover som vi ska få reda på nästa vecka, jag håller tummar och tår att de inte visar nått. Utan jag tror att lillans mage bara e känslig när hon får för mkt mjölk.

Nu kommer snart min älskade pappa han ska passa lillan medans jag e hos frissan..
Nu kom han =)

Ha det gott alla!

   

Sandkaka

Så härligt väder vi har nu om dagarna, lillan hinner inte vakna förens hon säger gå ut =)
Hon älskar att vara ute speciellt i sandlådan och sitta med sin spann och spade.

Igår på fm träffade vi först Katja och Lucas vi var ute på gården en stund sen gick vi in och fikade, sen sov lillan ett tag och efter det träffade vi M och Niklas på graneth. Där var vi 2 timmar efter det cyklade vi hem till sis och satt i deras trädgård.
Så vi var ute i princip hela em igår och det var bara så skönt =)

Idag vaknade lillan 04,15 hon fick en flaska välling och efter den somnade hon om som hon aldrig gör annars. Hon sov till 08,00 hihi, och hennes föräldrar var glada för att få lite sovmorgon. =)

Idag gick jag och lillan ut en runda och handlade mat och sen nya sandleksaker, gick förbi Hooki först och lämnade lite lunch och sen gick vi in och hälsade på Katja och snackade lite skit ända tills lillan blev rastlös då gick vi hemåt så lillan kunde leka av sig på gården här hemma. Och nu sover hon så då passar jag på att blogga lite som jag gör alldeles för sällan. Ska försöka skärpa mig där.

Ja de blir till att gå ut sen igen när lillan vaknat men de e bara skönt så länge de e sol =)

Nu ska jag ta mig något att äta, vi höres gott folk.

Ha det!

   


Ögoninflammation

Ja de har lillan igen, så idag blev det VAB och de blir det imorn med. Men tur e att de har börjat lägga sig. Idag när hon vaknade kunde hon själv öppna ögonen de har hon inte kunnat dom andra dagarna. Hon har även vaknat på nätterna och fått panik för att hon inte kunnat se. Stackars liten.

Den 5 juni släpps en ny twilight bok =)
Den handlar om flickan Bree, de kan bli spännande att läsa.. Hon får gärna skriva böcker om dom andra karaktärerna oxå hihi.

Nu vill jag ha ett nytt jobb !!!!

Lillan tjatar om titta apan "Nicke nyfiken" så jag får väl sätta på den igen =)

Usch de var svårt att skriva idag, jag som tyckte jag  hade mkt att skriva om. Får väl ta det en annan dag..

Ha det!



RSS 2.0