Ett tag sedan.


Ja nu var det ett tag sedan jag skrev, jag har faktiskt inget skoj att skriva :S Jag kan ju berätta att lillan har inte sovit i sin nya säng inu pga att hon varit sjuk och mammig och pappig. Plus att hon har slutat med napp =) Hon var ju så förkyld så att hon klarade inte av att ha den, så då bara tvär slutade hon och de e vi super lyckliga för =)  Men nu e jag ledig hela nästa vecka så då ska vi börja med den nya sängen. Vi ska även till frisören och klippa topparna på lillan för de behövs verkligen =)

Nu ska jag fixa lite här hemma innan jag ska hoppa på gula faran *bussen* till jobb..

Ha det gotta alla!


En utslagen tös :)

Skräp på tungan

Sova

Ja då tänkte vi testa att lillan får sova i den nya sängen inatt, hoppas det går bra Men de tror jag hihi.

Idag har lillan varit feberfri så jag tänkte hon skulle få gå på dagis imorn =) Hon gillar verkligen sitt dagis och hon har tjatat om Eva och Jonas flera ggr idag från dagiset =)

Nu kommer snart gubben hem då ska han sätta ihop den nya byrån han var och köpte igår på Ikea så vi kan få lite mer plats och ordning bland våra kläder..

Lillan tittar på Makka Pakka men klockan 19 e det OS som gäller då e det curling =)

Ha det gottigt!


Visst e den fin?? =)


Nu kommer jag och tar er =)

Klossar och Pussel

Ja lillan hon tycker det e roligt att lägga pussel och bygga med klossar, sur blir hon om pussel biten inte går i =)

Pratar en massa gör hon oxå oftast e det 2 ord ihop ibland kommer även 3 ord. Sist syrran var här så sa jag till lillan kan du säga älskar Lotta. Ser då att lillan börjar tänka och helt plötsligt säger hon Onja älskar mamma =) Oooh vad mitt mamma hjärta smällte =)

Just nu ligger hon i soffan och kollar playhouse disney hennes temp ligger på 38,4 inatt låg den över 39 och rälig hosta har hon oxå :( Så de har inte varit speciellt mkt sömn för oss 2. Så jag får passa på att sova sen när hon somnar. Men de e så typiskt att hon e sjuk nu igen de e ju inte ens en månad sen  hon var sjuk sist :(  Nu vill jag har vår och sommar så  man kan bli av med alla sjukdomar..

Idag skulle vi även haft besök av Katja och Lucas men de sket sig, vi som sett fram emot detta. =) Hoppas ni har lust att träffa oss nästa gång vi e lediga samtidigt?? =)

I lördags efter jobb så kom Hooki och syrran och hämtade mig på jobb för vi skulle ta en tripp till IKEA syrran skulle handla och vi skulle bara kolla på en grej men de slutade med att vi shoppade det =)

Så nu har vi köpt säng till lillan =) Får se när hon inviger den.. De får nog bli när hon e frisk igen.

Nu ska jag byta en härlig blöja på lillan ;)

Ha det gott alla!


Vill ha vår NU

Så här ser lillan ut just nu =)
Hon har själv klätt på sig jeans, skor och jacka. Hennes kläder ska vara så här
Och där har vi söte Maja oxå =) Enda bilden fråns idag på båda =)

Ja idag har Anna och Maja vatt här på besök och de var mkt trevligt. Var ju mega längesedan vi sågs och barnen fick leka ihop.  Har saknat er.. De typiska e ju oxå att vi jobbar om varandra totalt  :( Hoppas vi kan få ändring på det sen..

Ja och imorn blir man 1 år äldre och de firar vi med att jobba kväll =)  E längesedan jag jobba nu pga kräksjuka i familjen, men nu hoppas jag allt skit e borta och att vi kan jobba flera månader nu utan att vara sjuka. Önska kan man ju alltid göra =) hehe.

Börjar bli lite sugen på att gå ut och dansa oxå, e ju par år sen sist nu.. Nån som vill gå ut med mig när vi fått löning igen??

Hade vatt trevligt om alla kunde kommentera som läser här. Vet iallafall att jag fått en ny läsare =) Bara trevligt med lite nytt folk och kommentarer =)

Nä nu ska jag busa med lillan innan hon somnar på soffan..

Ha det gott alla!


Jag var taskig mot vår kise härom kvällen =) Hon avskyr snö men älskar att vara ute. Så jag kasta ut henne och snabbt kom hon tbx kan jag lova hihi.. Usch dumma mig.. =)

Mor och dotter mys de bästa som finns =)

RSS 2.0