Bus

Ja lillan hon e full med bus de e inte en lugn stund här hemma när hon e vaken =)  Men de e ju så det ska vara hihi. Innan kunde man sätta henne på hennes filt och hon blev där ett tag men inte nu längre de e ju roligare att vara på kattens klösträd och hitta alla sladdar krypa ut i hallen och försöka komma in på toaletten el smaka på alla skorna som står där. Ja detta e lite av vad hon sysslar med om dagarna  =) 

Idag fick vi besök av min kära sis och hennes söta son jag kan ju säga som så att lillan hon blev glad. Hon kröp efter Max vart han än gick hehe, hon gillar Max väldigt mkt. =) Efter lite fika gick vi ner på stan mellan regnskurarna jag var duktig som inte handlade nått idag har ju shoppat dom andra dagarna och då hittade jag snygga jeans till mig på gina och lite till lillan på hm och kappahl.

Imorn ska jag jobba kvällen så kenneth han e så snäll och ställer upp och har lillan tills hooki slutar jobba. Tack kenneth du e super, man kan inte ha en bättre svåger än dig =)

Sen på lördag ska älsklingen börja måla i vårt kök så att där kan bli fint igen. Vår glasflaska med olja i sa poff en dag och allt hamnade ju så klart på väggen :(  Men de positiva med detta e att nu kommer jag få ett fint ljusgrått kök istället för vårt mörka blåa kök..

Nä nu ska jag softa innan sängen kallar..

Ha det gott alla!


Lillan med moster och kusin


I famnen ska det somnas nu förtiden


Trött som en gris

Fy bubblans vad jag e trött idag, jag har knappt sovit inatt lillan hon har vaknat konstant sen har man haft en snarkmaskin sidan om sig, en katt vid fötterna som bara vägrar att flytta på sig och en mega jobbig dröm som aldrig slutade :( Lillans förkylning e mkt bättre nu och 2 av tänderna har brutit igenom så får vi se när dom andra kan tänkas komma igenom.

Igår var jag och lillan på långpromenad i det undebart sköna vädret vi gick inom granet så lillan fick gungat och de var ju poppis =) Och idag verkar det inte till att bli fint väder men vi får ändå ta en liten promenad. Får se vad vi mer hittar på med, ibland e dagarna bara för sega..

Nu vet jag vad jag kan göra. Jag kan gå inom flugger och hämta lite gråa färgprover. Vi har ju tänkt måla om i köket och då vill jag ha grått =) 

Jag har även sökt nytt jobb så håll tummarna på att jag blir kallad på intervju =)  

Nä nu ska jag äta lite frukost och sen busa lite med lillan..

Ha det gott alla!


Min lilla sjukling


Den jobbiga kisen ;)

Lillan

Ja nu e lillan mega förkyld och jätte hostig..  :( Feber har hon oxå de e så tradigt detta de e säkert jag som smittat henne.  Usch hoppas de går fort över. Ja sen har hon 5 tänder på  G oxå 4 st där uppe och en där nere så snart har hon 8 tänder =) 

Idag skulle vi ha gått hem till M och Niklas men de fick vi ställa in pga lillan så tradigt för vi ville verkligen träffa dom. Hoppas vi snart kan träffas..

Lotta och Max kom hit en runda och lillan hon blev så lycklig hon pussade Max flera ggr, hoppas han inte blir smittad. Nu ska jag leka lite med lillan..

Ja en sak bara, jag har försökt kommentera hos folk i bloggarna men de har inte funkat.. Vet inte vad det är för fel. Bara så ni  vet så ni inte tror jag sketit i det.. =)

Ha det gott alla!


Öron

Ja som jag har skrevit innan så har jag haft problem med mitt ena öra och de har jag fortfarande men nu har jag ont i det andra oxå :( Så jag ringde norrestad igår och berätta de att nu hade jag ont i andra oxå så då fick jag en tid, och de visade sig att jag hade öroninflammation och hörselgångseksem så jag ska käka antibiotika ni i 10 dagar och så fick jag salva som jag ska droppa 3ggr om dagen med och så fick jag en tamponal i ena örat så jag ska tbx  till doktorn idag så ska dom titta om jag behöver ha tamponalen kvar nån dag till..  Jag kan ju säga som så att jag hör skit dåligt på båda öronen nu.. De e jätte jobbigt.. 

Igår fick jag besök av A och Maja J och Saga de var riktigt trevligt nästa gång får de bli längre, jag ska försöka hålla mig frisk då =) Jag kan ju säga som så att Ronja blev mega glad över att där kom folk hit och speciellt barn hon ska pussas och ha sig.. =) Hon e bara för söt när hon sätter igång. Hihi.

Idag fick jag och älsklingen sovmorgon av lillan hon väckte inte oss förens halv 8 idag =) Hon har så underbart morgonhumör hon pratar och skrattar en massa..  Mamma älskar dig..

Nä nu ska jag väcka lillan så ska vi ta på oss och gå hem till sis. Sis ska ha henne medans jag e hos doktorn och igår hade morfar henne.. 

Ha det gott alla!


Har köpt nya gardiner till lillans rum


Go och glad =)

Nu så

Ja ni har väl tittat in flera ggr och tänkt va fan har hon inte bloggat inu? =) Så kan jag tänka om andra hehe. Man blir lätt beroende.

Ja idag var jag med lillan på bvc och gjorde BOEL testet de gick hur bra som helst =) Och nu väger hon 8360g och e 71 cm lång.. Rätt skönt att hon inte väger så mkt ändå för det e rätt jobbigt att bära på henne när hon inte vil vara på golvet =) Och idag fick hon sin första prevenar spruta hon sa inget när hon stack henne men när hon spruta in det då blev hon ledsen tydligen så svider det medlet rätt bra.. Men lillan sluta rätt fort med att gråta så fort hon fick se nått roligt som man kunde stoppa i munnen =) Just nu sover hon och har gjort nu i 2 timmar så hon lär vakna när som helst..

Lillan sover jätte bra på nätterna nu mkt sällan hon vaknar till men vaknar hon så e det nappen hon vill ha. Men hon e morgon pigg vår söta lilla dotter antingen stiger vi upp 5 el 6 vet inte vem hon fått de efter för varken jag el Håkan tycker om att gå upp tidigt. Hon har nog fått det efter sin morfar för han e uppe varje morgon klockan 4... =)

Och  med mitt öra e det väl lite bättre hade mega ont inatt men idag har jag inte kännt nått mer än att jag inte hör ett skit på det.. Jag känner mig så handikappad.. Tycker synd om mig själv.. :)

Ha det gott alla!


Tittut..

Här har vi kusin Moa som vi säger Grattis till på 5års dagen idag... =)

Ont

Ja fy bubblans vad jag har ont i mitt ena öra de började så smått igår på jobb och då tänkte jag att jag kanske får ringa och boka tid till doktorn idag.. Men imorse när jag vakna så inbillade jag mig väl att de känndes lite bättre men jag ska vara ärlig och säga att de gör det inte för nu har jag ont i käken oxå:( Middagen nu ikväll tog tid att få ner.. Hoppas de e bättre imorn jag avskyr att gå till doktorn..  Jag får ta lite alvedon för då har jag inte så ont.. Nä nu ska jag inte trada ut er med mitt onda =)

Idag har jag och lillan träffat M och Niklas alltid lika trevligt =) bara synd att de går så långt mellan gångerna nu och längre lär väl det bli sen när jag oxå börjar jobba :(  Snacka om att lillan diggar M Och Niklas hon och M hade det riktigt roligt innan tur lillan har blöja annars hade hon kissat i byxorna =) Och N e så duktig på att gå han ser så stor ut nu.. Naw min lille prins.. :)

M såg att lillan börjar få tänder där uppe nu..  Och mkt riktigt så ser man 2 ljusa fläckar =) hoppas inte de kommer påverka henne.. Jag kan ju säga som så att hon tuggar på allt hon kommer över M:s jacka var nog god idag. :)

Nä nu ska jag lägga mig i sängen och titta på CSI...

Ha det gott alla!


Mamma M e så rolig =)


=)


Grått

Fy bubblans vad de e trist väder ute man vill ju bara gå och dra täcket över huvudet... =) Kan vi inte få lite härligt vårväder så man kan ta en riktigt go långpromenad.. I helgen blir det hooki som får ut och traska med lillan för jag ska jobba lör-sön.. De ska bli skoj.. 

Idag kom sis, Max och Kenneth och hälsade på ett tag alltid lika kul att se hur mkt lillan tycker om Max hon riktigt sträcker sig efter han och försöker äta upp han hihi..

Nä nu ska jag spela lite medans lillan sover... =)

Ha det gott alla!


Tittut..


Äldre

Ja då blev man 28 år igår och jag känner mig inte en dag äldre än 25 =) Tack alla som gratulerade mig. Igår var det en soft dag med trevligt besök och goda kakor. Så tack pappa och Kenneth =)  Sen på kvällen så gick vi hem till Ronjas faster och kusin, kommer bjuda på en bild på en mega söt Freja.  Där bjöds det på hemmagjord lasagne som var super gott. Och så fick man gosat och pussat på lilla Freja =)

Idag kommer Tobbe hit en runda sen efter det ska jag och lillan till sjukhuset och hämta ett kort till mig så att jag kommer in på lördag och söndag när jag ska jobba =) Skönt att tjäna lite extra pengar.. 

Kanske bloggar lite mer ikväll..

Ha det gott alla!


Ja jag e på vift hela tiden nu =)


Här har vi en underbart söt liten Freja =)

Pippi Långstrump

Ja lillan e så fin i sina pippi strumpbyxor och mockasiner =)  Bara synd att pippi klänningen hon fick var förliten och så fanns den inte i större storlek :(   Idag drass jag med en hemsk huvudvärk som vägrar ge med sig :( Samtidigt känns det som att jag börjar bli lite dålig börjar bli lite snorig  och fryser de gör jag oxå.. Nä ska inte klaga..  Fast de e rätt skönt att kunna göra det ibland =) Lillan har sovit riktigt bra inatt fick bara gå in där en gång och då låg hon nere vid fotändan hihi.. Hon somna 20 igår och sov till 08 idag och de har aldrig hänt förr så snälla Ronja håll fast vid detta =)  2 nätter på rad har vi inte alls varit inne hos lillan på natten. De e så skönt att få sova hela nätter. Tror hon vakna denna natt för att hon låg där nere hehe. Nu vill lillan inte sitta själv på golvet så jag får joina henne ett tag..

Ha det gott alla!


Så söta strumpbyxor.


Så fina mockisar =)

Lampa

Ja igår var vi på lamp jakt till lillans rum. Ikea hade absolut inga fina barn taklampor men däremot fina vägglampor men de köpte vi inget för vi ska få ett fint hjärta av syrran som jag tror Emma har haft när hon var liten. Har jag rätt syrran? Vi hittade en matta på ikea till lillan och sen köpte vi lite glas och annat som man alltid behöver,hihi.  Vi köpte öven några gröna växter hör och häpna hehe och fina vita krukor till de. Så annorlunda rummen blev med lite grönt. Jag har alltid haft växter innan, men helt plötsligt så hade jag inte gröna fingrar längre så då gav jag upp. Men nu gör vi ett nytt försök =) Vi körde även till bauhaus och där hittade vi lillans lampa var även ute efter gardiner men hittande inga jag tyckte om. Får beställa på jotex där hittade jag ett par fina. Nu blir det en massa rosa på hennes rum men jag tycker de e det enda som existerar ju. Jajaja men de blir fint ändå. =) Vi körde även in om Max de måste man ju bara göra när man e på väla el centan. De känndes konstigt att sitta där, för denna gången var vi en liten familj hihi.  De var så mysigt. =) Lillan fick god mellan mål och vi fick smaskiga hamburgare =) Sen hem och fixade lite på lillans rum så nu ska det bara målas sen kommer tavlor och annat upp på väggen och då kommer där bli super fint =)

Lillan sover nu och vaknar hon om en liten stund ska vi ut på IH och kolla Emma när hon spelar handbollsmatch =) Annars blir det direkt hem till sis Lotta och käka pizza och snacka lite skit och ja Hooki får äran att fixa deras data hehe.

Ha det gott alla!


Här e lillans fina lampa=)  Har tyvärr ingen bättre bild så denna får duga.


Var tvugna att ha den lille lampan oxå =)


Den nya mattan..


Tummen och armen e så god att tugga på


RSS 2.0