Torka

Usch ja jag har verkligen haft blogg torka =) Men tänkte att nu får jag skriva ett litet inlägg, så snällt va? hihi.

Ja i torsdags var jag syrran och käre svåger först på resturang Akropolis och käka en väldigt god gyrostallrik och ett glas vitt till de =)  Sen vid 7 tiden gick vi in på tages för där skulle Peps persson och Bloos blasters spela. Ja blasters var bra men peps var till en besvikelse tyckte jag, jajja man kan inte gilla allt hehe. 

I lördags var jag och familjen på en promenad genom stan de var ju helt underbart väder ju och då passade Hooki på att köpa snygga ecco skor sen blev det även hjälm och cykel sits till lillan så snart kan vi cykla =) Sen bar det av till jobb för min del de var en lugn och skön kväll att jobba =) Så får vi se hur det e där nästa helg jag ska jobba. Igår så körde vi en runda till toys r us så de blev en liten sak till lillan som man sätter fast på vagnen den spelar och de tyckte lillan om för hon börjar små dansa till den =) Senare kom lillans faster och kusin Freja lillan hon bara älskar besök hon skrattar och ska pussas nästan hela tiden hihi...

Idag kommer A och Maja på besök de ska bli riktigt trevligt, så får vi se vad de blir för skitsnack idag ;)

Nä nu ska jag byta en blöja som inte luktar så gott :S

Ha det gott alla!


Skor e roligt att leka med =)


Bus med pappa e jätte roligt =)


Bjuder på en ego Tessan hihi


Peps persson

E på tages idag och kollar på peps =)



=)

Det här är svårare än du tror! - Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. - Varje svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! - Om personen som utmanade dej har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. - Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt namn som svar förutom på frågan om ditt namn.
Lycka till
!

1. Vad heter du? : Therese
2. Ett ord på fyra bokstäver: Torr
3. Flicknamn: Tindra
4. Pojknamn: Tobias
5. Yrke: Tandläkare
6. Färg: Turkos
7. Klädesplagg: T-shirt
8. Mat: Tacos
9. Sak i badrummet: Toaborste
10. Plats/stad: Trollhättan
11. En orsak att vara sen: Trött =)
12. Något man skriker: Ta mig =)
13. Film: Terminator
14. Något man dricker: The
15. Band: Torleifs
16. Djur: Termiter
17. Gatunamn: Tranchellsgatan
18. Bil: T-Ford
19. Sång: Ta mig till havet
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Tennis

Jag utmanar:
Lotta
Malena
Anna H
Malin
Anna F


Soligt

Vilket underbart väder de har varit idag jag och lillan tog på oss runt 11 tiden och mötte upp sis Anna och Moa sen gick vi hem till mamma och hämtade henne sen ner i stan så bjöd mamma på fika. Tack så möd mor. =) Sen efter det så gick vi till älsklingens jobb för sis skulle höra om en data. Sen vart det handling på city gross e sjukt trött på den affären e alltid super långa köer och dom som sitter i kassan e ju inte speciellt trevliga iheller. Tradigt. Jaja slut pratat om det =) 

Lillan hon har vatt super gnällig nu varje dag denna vecka och det e skit jobbigt plus att hon e så mammig.  i . Så fort hooki kommer hem så vänder hon i humöret och blir glad de e mkt sällan som hon fortsätter tjura , hon e nog mega trött på sin mamma fast att hon ska klänga på mig hela tiden =) Hooki skaffa dig ett 7-4 jobb =)  Nä men de hade vatt skönt att ha honom hemma lite mer normal tid än halv7 varje kväll...

Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta läsa boken män som hatar kvinnor..

Ha det gott alla!


Koncentrerar sig till max =)

Min sötnos


Sing me a song


Badanka =)

Min älskade underbara fina dotter



Glömde

Ja igår glömde jag lägga ut sidorna där jag latjade med lite foto. Så här kommer dom =)

http://www.dumpr.net/    http://www.photofunia.com/    http://www.fototrix.com/     Have fun =)


Biltur

Ja idag tog vi en liten biltur så fick ju lillan testa sin nya stol oxå ju..  Där satt hon bra hon tom med somnade i den =)  Vi körde först till apoteket på centan och shoppade panodil supp till Max som blivit sjuker, så vi missar simskolan imorn :( Krya på dig gubben..

Sen tog vi en runda till ekebymöbelaffär och kikade på barnmöblerna och kom fram till att vi inte skulle ha det utan vi letar vidare =)

Jag har även haft mans och barnledigt i ca 1½ timme idag dom for iväg till lillans farmor och farfar. Då passade jag på att bara slappa hihi

Nä nu ska jag titta på tv..

Ha det gott alla!


Lillan och pappa busar =)



Stol

Idag har vi vatt på babyland och köpt en ny bilbarnstol de blev en akta graco cosmic comfort s
Och här e en bild på den vi köpte :)

Sen var vi en runda på ikea och köpte lås till köksskåp och lådor, de behövs verkligen nu när lillan e på allt. Sen tog vi en runda till skopunkten och köpte 2 par skor till lillan så söta så =) Visar en bild på ena paret.


Så söta hihi.

Annars har vi inte gjort så mkt mer en städat undan lite här hemma. Imorn blir det kanske en runda till ekebymöbelaffär de blev ju inte de förra helgen för jag hade glömt att jag satt upp tvätt tid så då blev det en tvätt och städ dag men de behövs de oxå =)  De blir nog en runda till lillans farmor och farfar oxå de var ju ett tag sen nu ju.

Sen på måndag ska jag med Max till simskolan för syster och Kenneth jobbar, de ska bli kul att se lilleman i plurret =)

På tisdag ska jag med lillan till tandläkaren hennes första tandläkartid hihi, känns jätte konstigt. Får hon visa upp sina 5 fina tänder och dom 3 som e på väg upp :)

Nä nu ska jag ta och busa med en väldigt trött Ronja hon har sovit sammanlagt 1½ timme på hela dagen idag så de e en massa gnäll nu..

Ha det gott alla!




Life

Nu har lillan äntligen somnat så nu tänkte jag skriva en kort blogg sen lägga mig innan mitt huvud sprängs i tusen bitar. Har mega huvudvärk. :(

Idag satte lillan sig upp från liggandes de har hänt 3 ggr idag =) Men krypa de vill hon inte för de e för halt här hemma :(  Lägger ut några bilder på henne när hon e igång.

Idag e lillan lite gnällig men de e ju inte så konstigt när nu båda framtänderna och ena sidotanden vill titta ut. Hennes saliv rinner och hon har nappen och gnuggar sig med. Hoppas dom kommer upp fort..

Nä nu kallar sängen,

Ha det gott alla!










Smile

Hade inget att göra när lillan sov så jag hittade en sida där man kunde gör om lite foto =)

Full fart framåt

Ja de e det verkligen på lillan =) Lillan tar sig framåt genom att dra sig fram med händerna och skjuta ifrån med ena foten. Och detta har hon gjort länge nu men så har hon visat en tendens på att kanske man skulle börja krypa ordentligt istället. Och ifredags här hemma så tyckte jag att jag såg lillan krypa lite här på mattan men de var inget jag tänkte så på, och sen på dagen lämnade jag henne till kenneth för jag skulle jobba kväll. Sen vid 6 tiden på jobb ringer min syster och berättar att Ronja kryper här hemma =) Så klart så missar jag första gången hon kryper ordentligt men hooki fick se det =) Men tror du hon kryper här hemma?? Nä de gör hon inte för vårt golv e alldeles för halt för henne så det ser ut som bambi på hal is hihi.. Men hon har börjat ställa sig upp mot grejor speciellt vällingkartongen som vi just nu har ute i hallen för vi målar om i köket men som e klart nu =)  Jo kartongen e i perfekt höjd för att först ställa sig på knä sen ställa sig rakt upp hon e så duktig hihi..

Som jag skrev innan så e köket klart och så najsigt det blev. Från början var köket blått men nu e det ljusgrått =)

Igår var jag hos sis Anna och drack vin och spelade wii jag kan ju bara säga att jag e ju bäst hihi. El hur Anna? Jag tror hon vann max 2 ggr av alla ggr vi spela hehe llllooooooser =) 

Idag blir det en runda till ekebymöbelaffär ska kolla lite barnmöbler till lillans rum =) Annars blir det bara en slappe dag med familjen.

Nu ska jag och lillan sova ett tag vi har vatt uppe sen 05,45..

Ha det gott alla!


Lillan skrattar


Test


Trötter



Så här ska det somnas varje kväll... :)

Sötnosen




Linslusen =)

En liten allvarlig tjej

;)

RSS 2.0