Hes

Hej hopp lingon snopp.... Snacka om att jag e hes :S och mår som en skit gör jag med :( Hoppas de går fort över..

Ville bara säga att jag har ingen data mer.. Lånar Hookis tills jag ordnat en ny, så det innebär att jag har inga bloggadresser el lösen kvar :( Så ni som vill att jag ska kunna läsa era bloggar får gärna maila till mig =)  [email protected]

Nu ska jag mysa med lillan lite..

Ha det gott alla!



Snö

Så gött med snö, äntligen lite julkänsla =)

Nu e lillan nästan av med sin ögoninflammation, var hos distriktsköterskan på bvc och fick ögondroppar hon var redan mkt bättre när vi fick dom men jag tyckte det behövdes ändå =) Så nu när lillan e bra så e dte min tur att bli dålig har mega ont i halsen och kroppen och feber på det :( Tur alvedon finns så man kan fungera lite... 

Som sagt tog en alvedon innan idag och efter den kickat in så gick jag ut med lillan i snön och de var poppis =) Bjuder på några bilder på henne och kusin Moa som vi träffade på gården =)


Först gick vi till pappa Håkan en runda innan hon fick gå, annars hade vi vatt ute inu om hon fått gå själv hehe


Var tvungen att titta ner hela tiden, de knaka under skorna ju =)


Träffade Moa då fick lillan testa pulkan


Se så skojigt =)


Söte Moa =)


Super Mario Bros

Ja de har vi köpt och de e så roligt =) El hur Lotta?? När lillan somnat idag så satte jag och Lotta igång och spelade tills det var dax för henne att köra på jobb =) 

Nu ska Hooki spela sitt bil spel så därför passar jag på att blogga lite...

Lillan hon e inte mkt på dagis nu tycker jag, hon får feber ena veckan och nu ögoninflammation de har hon haft nu nån dag och e det inte bättre imorn så får jag ringa så hon får salva..  Jag bara väntar på att hon ska få vattenkoppor oxå för de går på hennes avd på dagis.

Hmmm varför svarar vissa en och vissa inte när man skriver?? Jaja!

Nä om man skulle gå och lägga sig.. Lillan har ju fått för sig att gå upp klockan 4 på natten :S Då menar  jag verkligen gå UPP... 

Nu får jag flytta på mig för Hooki kommer med sin ratt till spelet =)

Natti natti alla!


Svinis.

Igår fick lillan sin vaccination mot svinis och de gick jätte bra hon sade inte ett ljud för de gick så fort så att knappt jag hängde med =) Men sen på kvällen så blev hon gnällig och började ta sig på benet där hon hade sticket. Så hon fick lite alvedon sen efter en halvtimme somna hon gott i min famn =)

Inatt har hon vaknat och gnällt ggr flera så de fick bli en slurk alvedon och välling. Till sist kom hon till ro och sov en stund till innan de var dax att gnälla igen :( Så idag har det blitt en vab dag. 

Vi var även på bvc igår på 1½ års kontrollen och allt var bara bra, hon vägde 11,410 och var 83cm lång.  Vi skulle ju även ha tatt dom vanliga vaccinationerna men de gick inte pga att jag ville hon skulle ha svinis först så i februari får hon dom för barnen ska ha 2 svinis sprutor. Och den sista får dom nog i januari tyckte jag dom sa...  Ska gå en tid emellan sprutorna..

Snart e det julafton =)




RSS 2.0