Massor av snor

Vet inte hur många ggr jag torkar lillans näsa om dagen. Hoppas förkylningen snart e över.. Har börjat att gå över till 8 månaders maten där e ju lite mer att välja på men de innbär ju oxå att där e bitar i.. Men de fixa lillan utmärkt =)  Ja och nu tar lillan sig fram överallt och pillar på allting tur att vi fick skydd till elutagen av syrran. Och de går fortare och fortare nu när hon drar sig fram för hon kryper inte men knäna åker mer och mer upp hela tiden =)  Och vi har fått sänka hennes säng för igår stod hon på knäna i sängen.. Ja nu går de i rasande fart, men kul att se hihi. Nä nu ska jag gå och handla och möta upp lillsis sen ska jag färga hennes hår..

Ha det gott alla!



Kossan e go att tugga på.


Ja nu e lillan på allt :S


Ooooh vad spännande =)


Nya late stilen hehe


Snoret de rinner hela tiden :(

Mammas sötlök =)







Lillan flyttar hemifrån

Min lilla gumma börjar bli förkyld igen.   Hon har vaknat nu flera gånger sen hon somna för att hon e täppt i näsan. Så jag blir inte förvånad alls om vi får en jobbig natt och att hon har feber imorn så att vi inte kan gå hem till min farmor som fyller år imorn.. Hoppas att jag har helt fel..

Idag har vi vatt hos sis och hennes goa familj så man kan säga att jag har vatt mkt barnledig idag =) när jag träffade dom i stan så tog kenneth lillan medetsamma sen gick dom en lång runda och de gjorde dom en gång till senare =) Så jag har haft det bra idag. Hihi..  Tack Kenneth. =) 

Ja nu ska vi söka dagisplats till lillan man ska ju ha gjort det ett halvår innan dom börjar de e ju svårt att veta vilket man vill ha men vi ska söka lundegården som nr 1 och sen vattentornet som nr2 vi bor närmast lundegården plus att jobbar jag kvar i hbg så blir det dagiset det närmaste min busshållsplats för lilla  jag har ju inget körkort men de ska vi ta och ändra på så att man kan komma ifrån denna stad.  Jaja detta med dagis blir nog bra men nu ska vi bara hitta ett bra inskolningsdatum.. Usch vad jag avskyr sånt här.  Men de blir bra i slutändan =)

Ja på tal om rubriken jag skrevit så kommer det snart ett foto om det =)

Nu ska jag snart hoppa i säng och läsa lite om jag inte e för trött som jag varit alla andra kvällar..

Ha det gott alla!


Haha lillan packar.. Jag vet jag e tradig men jag tyckte hon var så söt i lådan. =)


Min söta älskade gudson/systerson


Min söta älskade systerdotter

Har fler söta goa syskonbarn men måste fråga om lov först innan jag lägger upp bilder


Prickekorv

Mmmm min dotter ser ut som det ibland och just nu, fast inte så mkt som det varit dom andra gångerna när det har  blommat upp på hela rygg, armar och lite på bröstet. Hade tid idag på barnmottagningen där var vi i en timme och då tog dom pricktest på henne dom kollade mjölk,soja,hasselnöt,torsk,vetemjöl,ja och 2 till som jag inte kommer på just nu =) De skönaste var att alla visade NEGATIVT =)  Lillan hon var så duktig när vi var där hon sa inte ett ljud när dom höll armen och testade henne dom tyckte hon var så duktig hihi..  Så dom kom fram till att lillan hade eksem men vad för eksem visste dom inte det var tydligen rena detektiv arbete när dte var så små barn att ta reda på. Men vi ska testa en salva som där e kortison och svampmedel i och den ska vi smörja med rätt länge. Så om 1-2veckor ska vi ha telefonkontakt med läkaren för att se att salvan hjälper. Och de hoppas jag verkligen att den kommer att göra.  Dom vägde henne oxå så nu väger hon 8040g och e 69,5 lång.  Inatt sov lillan till halv 4 innan hon väckte mig och var jätte pigg så jag tog in henne till oss och då somna hon medetsamma =) Nästa gång väckte hon mig halv 8 så snacka om najsigt hihi. Jag e ju van vid att gå upp antingen 5 el 6 med henne så detta  var riktigt skönt..  Imorn ska vi träffa M och prins Niklas de ska bli skojigt för de e ju ett litet tag sen nu ju.. Vi ska gå i karlslund M berättade att getterna fått småttingar =)

Nu ska jag synda med lite Ben&Jerrys Cookie Dough *mumma*

Ha det gott alla!


Så här ser det ut när dom gör pricktest =)


Crazy Hihi

Lite ditt och datt.

Igår blev vi så uttråkade vid 3 tiden så vi tog på oss och gick ut, istället för att ta den vanliga rundan vid havet så gick vi upp mot pappa och sis de var ju helt underbart väder igår och de tyckte lillan oxå för hon ville inte sova utan hon ville sitta upp och titta på omgivningen.. Vi var hemma runt halv 6 så de var en långpromenad men de var så gott =) Så gissa om lillan somna tidigt sen? Ja vid 18,45. De verkar som att hon börjar ändra sina sovrutiner lite för hon sover inte sina 2-3timmar på fm längre de e max 1½timme... Men de gör inte så  mkt bara hon börjar sova hela nätter oxå utan att små vakna.. Men jag tycker ändå att de går bra att ha henne i eget rum. Skönt för oss oxå för vi slipper smyga och viska :) Nu tänkte jag passa på och spela lite wii Kid Icarus för lillan sover =)  Skriver kanske mer ikväll..

Ha det gott alla!



Dax för promenad.


E så söt i jeans.. =)


Dax för kvällsgröt men denna leksak e  ju så god att tugga på. =)


Idag e man på gott humör.

Love

Ja i helgen har jag jobbat och de var riktigt skönt och roligt.. Gick bredvid på syrrans avdelning på lasarettet här i stan. Kul att få testa på lite medicin patienter istället för ortoped pat. Hoppas jag skötte mig bra så att dom vill ringa in mig lite =) Ska ringa till mitt eget jobb oxå och höra om jag ska hoppa in nått har hört att dom har snor mkt att göra dom jobbar mkt dubbelturer.. Får väl ringa imorn. Annars rullar det på som vanligt här hemma lillan och Hooki hade det jätte mysigt tsm nu när jag var iväg och jobbade..  =) Mina godingar.. Nu kommer snart Hooki och då ska vi äta kyckling gryta *mumma* Bjuder på lite bilder som hooki tatt nu i helgen..

Ha det gott alla!




Myser i sängen.


Vinke vink.


Fötterna e jätte goda även med strumporna på..  =)

Arg

Ja idag har lillan vatt arg nästan hela dagen. Hon har inte velat göra nått idag och hon har varit riktigt svårflörtad. Har hon suttit på golvet så har det varat i typ 5 min sen skriker hon rakt ut och ger sig inte förens man tar henne. Men i famnen vil hon inte inte heller vara. Undra vad det är för fas hon e i nu? Hennes tand har kommit igenom  så jag tycker inte att den borde spöka så mkt nu, och de märks att den e igenom för hon tuggar inte så frenetiskt på grejorna mer, skönt e det.  Jag kan bara säga att denna natt som gått har lillan sovit hela natten utan att vakna en enda gång =) Hon somna lite i nio på kvällen i våran säng och vid halv 10 la älsklingen in henne i hennes egen säng och där sov hon enda fram till klockan 06,10. Jag vakna 06,05 och kännde mig jätte pigg trodde först jag såg fel på  klockan men nä det gjorde jag inte hihi.. Gick in och tittade på lillan hon sov gott men rörde sig lite så jag tänkte för mig själv att jag går och dricker och sen på dass så vaknar hon säkert efter det, och mkt riktigt när jag kom ut från dass hör jag lillan som ligger och pratar för glatta livet hihi.. Men detta e väl säkert bara en engångs händelse. Nä nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig i sängen och läsa lite. Sen imorn så ska man jobba det ska bli skojsigt. Ska gå bredvid min älskade syster =)  Oja lillan blir ju  7månader imorn snacka om att tiden går fort.. Undra om lillan kommer vara snäll mot pappsen imorn?? Hoppas det annars får jag väl inte jobba fler helger hehe.

Ha det gott alla!


De börjar bra och man ser dom små fina bissingarna =)


Sen blir det så här


Och så här.. Så här har min dag sett ut..

Nu

Nu vill jag att lillans tand ska komma upp ordentligt så att vi alla kan få lite lugn och ro här hemma.. Lillan tuggar frenetiskt på allt hon kommer över och hon gnäller en hel del ska jag lova er.. Sova det vill hon inte heller :(  Jag e helt slut i huet idag jag har sånn huvudvärk så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen de hjälper inte med alvedon iheller.  Undra om det kommer bli skönt att jobba lördag-söndag el man kommer vara helt slut i huet efter denna vecka? Jaja de får vi se sen.. Nä nu ska jag inte beklaga mig mer..  Får ta lillan för hon e riktigt arg för att hon inte kommer loss med gåstolen =)  Så nu fick hon babygymmet över gåstolen de tycker hon e roligt kommer en bild här nere på det.  Jag kanske skriver mer ikväll för nu sk jag gå ut med lillan de e det enda som hjälper för att få henne lugn ett tag..

Ha det gott alla!




Denna tunga e ute nästan hela tiden hon e makalös på att vika den och ha sig.

Saknar.

Saknar ni mitt skrivande?? Har inte haft någon lust alls att blogga. Får väl skriva lite nu fast att jag har världens huvudvärk :(  Idag har jag och lillan dejtat M och goe prinsen Niklas. Tack för en super trevlig dag.  Har suttit här hemma och frösit som tusan så jag gick och tände lite värme ljus så jag kunde få upp värmen lite men de har inte funkat.. Så sitter jag just nu och pratar med M på msn så säger hon har du kollat ditt element efter Niklas vatt där? E nää de hade jag ju inte och jag kan ju säga att busungen hade stängt av det så de e ju inte så konstigt att jag vatt en isbit här hemma hihi.. Kan ju berätta att jag sökt timmis arbete på lasarettet här i stan så nu  i helgen ska jag gå bredvid =) Ska bli skönt att jobba lite och tjäna lite mer pengar för de behövs verkligen. :) Nä nu ska jag lägga mig i sängen och läsa tantsnusk som Hooki kallar det.. Jag läser Harlequin historia-romantik.. Oooh vad man drömmer sig bort.. Hihi  Ska försöka att uppdatera oftare..

Ha det gott alla!


Gott med majskrok.


Mmmm..


Sitter i skamvrån =) Nä jag sitter och tittar på mamma och pappa som gör iordning mitt rum.


E jätte trött men de var spännande att se mamma och pappa komma bärandes på grejor =)

Mat..





Fick lite katrinplommon av mig sen blev hon trött och drog ut allt i ansiktet så det blev ett bad för lillan =)


Visst e jag vacker? hihi


=)

Foton från idag.

Lillan hon skratta varenda gång idag när kameran åkte fram oxå började hon prata bababababababa och sina iltjut som hon gör emellanåt. hihi.  Bjuder på några kort..

Ha det gott alla!



Gladfisen.. =)


E så roligt nu när kameran kommer fram..  :)


Där ser man hennes tand..  hihi Har tyvärr ingen bättre bild på de..


Mina 2 fina älsklingar.. Löv ya...

Gäsp..

Usch vad jag e trött, förstår inte varför hon måste gå upp med tuppen. Tur e väl att vi kan gå och lägga oss igen om en timmes tid =) Så antingen sover hon en timme el e super duktig och sover i nästan 3 :) Hoppas på 3 hihi. Hon e verkligen på gott humör men de e hon alltid på morgonen just nu sitter hon i sin gåstol och snackar för fulla muggar ibland låter det som att hon säger pappa =)  Man hör babababababa och helt plötsligt så tycker man att man hör pappa hihi..  Ja denna helg har vi inte gjort för mkt de e rätt så skönt  ibland att bara slappa vi tänkte gå en runda i lördags men skippade det för de regna ju rätt så bra i några timmar. Sen igår var vi på märkesmagasinet på centan och köpte byxor till Hooki efter det kom Sis, Max och Kenneth och hälsade på ett tag. Sen har lillan kommit in i en period där man bara tvär vägrar att sova på dagen då tänker man ja då sover hon hela natten istället när hon somnar vid 7 men icke då vaknar man oftast vid 12 tiden och e sen vaken i 2 timmar fast man e snor trött.. Nån som vet hur man blir av med detta? för de e så jobbigt..  Nä nu blev lillan trött här igen så nu ska vi pröva att sova ett tag igen.

Ha  det gott alla!

Äntligen..

Ja äntligen e vi friska så nu har vi vatt ute och gått en lång runda och även varit hos M och Niklas och fikat och gått en runda med dom med.. Ja nu kommer vi väl inte ses lika ofta längre, måste du börja jobba M?? =) Tack för den goda fikan och det trevliga sällskapet..  Sen gick jag och lillan hem till morfar de var ju ett tag¨sen man var där och snackade lite skit.. Lillan hade roligt med morfar som vanigt =) Lillan hon har konstiga ljud och grimaser för sig nu, de ser och hörs väldigt roligt ut, hon blåser hela tiden med munnen och så har hon börjat känna på sin tunga med fingrarna hon tar även våra händer och låter oss känna på tungan.. Hon e bara för söt..  Hon har även fått väldigt långa ärmar när hon sitter i sin gåstol så nu kan man inte ha nått på bordet och blomman som står i hörnan ja den har inte många hela kvistar kvar =)  Hon tar ju sig även fram på golvet när hon ligger där, de går undan som bara den om hon har siktet inställt på nått. Sitta de kan hon men hon e inte så intresserad av det de e ju roligare att ligga el sitta i gåstolen.. Jaja de kommer väl?..  Nu ska jag och älsklingen kolla film..

Ha det gott alla!


Här på bilden e hon jätte trött och febrig..


Denna kyckling e rolig den säger ju kvack kvack kvack kvack...


RSS 2.0