Snor

Ja de har jag torkat massor idag känns det som..  Jag och lillan har vatt hemma idag för hon har haft feber och hon snorar en massa.. De e så synd om henne..  Vi skulle egentligen vatt hos M och Niklas och där skulle T vara oxå men tyvärr så blev det inget för våran del. :(  De  eju så trevligt att vara hos M och mitt lilla charmtroll Niklas.  =)  Trivs super med dom..  Men de kommer fler dagar....   Nu skriver M på msn ska kolla vad hon vill.. Hon skulle bar akolla en bloggadress.. Både hon och jag e beronde av bloggar hehe...  Jag tog ut lillan på en snabb promenad innan, var tvungen att köpa en näsfrida..  Så vi var i den nya barnvagnsaffären Toddler mkt fin agrejor men fy vad dyrt.. Så där kommer man inte att shoppa loss precis..  =) 

Nä nu ska jag gå och nanna kudden. Natti natti alla..

Ha det gott!


=)


Trött lillfis.. :)

11

Ja 11 står det under lillans näsa fy vad förkyld hon blev på bara några timmar..  :( Hon känndes lite varm nu ikväll så vi tog tempen på henne och den var 37,5 så ingen feber på det sättet..  Sen fick hon mat och skulle nattas då blev hon helt hysterisk de var bara till att plocka upp henne igen men inte ens det hjälpte så efter ett tag gav jag faktiskt henne en panodil så efetr ett bra tag så somna hon i min famn och hon brukar aldrig somna i  min famn de e alltid sängen som gäller annars... Så de märktes att hon inte mådde bra min söta lilla snutta...  Och igår kräktes hon hela tiden så fort hon fick gröt tog det max 5 min så kom allt upp igen så efter ett tag test ajag lite ersättning hon drack ca 60ml och allr kom upp efter 2 min. Så jag ringde min kära syster som sa att ge henne vatten på tesked så ofta du kan när hon e vaken så de gjorde jag och de fick hon behålla. Vid nattning testade jag att amma henne och hon gapade stort när hon såg bröstet men jag gav henne bara lite men de kräkte hon upp lika snabbt.. Fick lite vatten till, sen somna hon men var mkt orolig och drömmde en massa, senare vakna hon och fick mat men de kräkte hon oxå upp men de var sista gången hon kräktes.. Sen har hon ätit men inte så mkt  idag som hon brukar.. Min lille snuttis e sjuk :( 

Nu ska jag snart gå och lägga mig e snortrött.. La mig lika tidigt igår..  =)

Bjuder på lite bilder..

Ha det gott alla!


Kolla in minen.. Hehe


Så var skönt att ligga igår när jag mådde dåligt..


Så här ser det ut när jag e ifarten...  =)

Vagn....

Ja igår var vi på babyproffsen och hämtade vår sittdel den har blivit klädd i nästa års röda Brio Happy färg så fin den blev.. Kommer en bild här nere med lillan  i..  =)  Ja nu några dagar har vi prövat att ge lillan ersättning så nu tycker hon om det men hon förstår nte hur man ska suga på nappflaskan så nu e det de som e problemet.. För en stund sen när Håkan gav henne så helt plötsligt så började hon suga rätt men sen började hon bita på den igen..  Men det kommer väl snart, hoppas jag....  Nu sover lillan de tog inte ens 5 min för henne att somna, sen har hon ju bara sovit ca en halvtimme på hela dagen..  De skönaste e att hon knappt varit grinig fast att hon sovit så lite.. Vi var hos farmor och farfar innan och lillan sken som en sol när hon fick syn på dom, och farmor sjöng som vanligt för henne..  =)  Igår köpte vi en annan sorts gröt d evar risgröt med smak av banan och persika den tyckte lillan om den var nog bättre än mild havregröt fast den slinker oxå ner på kvällen.. Men idag blev det ingen gröt hon var för trött så det blev bara ersättnig och de var ca 50ml och så mkt har hon inte velat äta av det innan.. 

Jag och älsklingen har om kvällarna tatt hem programmet wipeout  jag säger bara ont i magen..  Jag skrattar så jag nästan kissar på mig och ont i magen får man efter ett tag.. De e helt sjukt det programmet de kommer snart i kanal 5 tror jag det var.. Jag säger bara tjecka in det då hihi..   Nu ska vi fortsätta kolla filmen pestens tid..

Ha det gott alla!


Lillan fick syn på sig själv..  =)


Börjar bli för stor för babygymmet...


Ser ni så röd och fin den e och så bra jag sitter i den? =)


Sitter i min nya stol, så nu kan Niklas oxå äta här hemma ;)


Så gott med gröt....

Ullared..

Jupp dit ska vi imorn de ska bli najs som attans hihi..  Så nu när vi ska upp tidigt imorn så ska jag lova att lillan sover  som bäst då...  :/  Men de ordnar sig..  I måndags var vi på BVC så nu väger lillan 6510g och e 65,5 lång så de e ju inte så konstigt att 62 knappt passar längre =) Har beställt lite nya kläder till lillan från hm som redan har kommit.. Nu om dagarna får ju lillan pure runt 1-2 tiden på dagen sen på kvällen vid 7 får hon mild havregröt för att hon ska sova bättre annars ligger hon vid tutten hela tiden hon sover 2 timmar sen e det dax för mat, och så håller dte på hela dagen och natten.. Så nu kan jag säga att sen vi börja ge henne gröt på kvällen så sover hon bra hon somnar runt halv8-8 sen vaknar hon runt 2 tiden nästa gång runt 5-6 tiden och sen går vi upp vid 8-9tiden.. De e så skönt.. Jag hoppas det håller i sig..  :)  Så snart ska jag börja ge henne lite ersättning oxå så får vi se hur det funkar...

Oooh jag längtar till den 6nov då ska jag klippa och slinga mig, vet inte hur jag ska klippa mig inu hoppas hon kan komma på en bra frisyr till mig..   Nån som vet en bra frisyr till mig??

Nä nu ska jag lägga mig e riktigt trött nu så jag har svårt att hålla ögonen öppna hihi

Ha det gott alla!




My precious....


Så gott med morotspure


De e mums med händer...


Ööööh vad händer.


Sötnosen...

Orkar inte skriva nått just nu.. Kanske skriver nått ikväll...  Bilderna e från idag..

Ha det gott alla!

Nior....

Ja nu var det ett tag sen man skrev det har inte hänt så mkt mer än att man träffar flickorna och dom små pågarna =)  Ute och går lång promenader de ee super mysigt och skönt..  Och mkt fika blir det ju oxå så man går ju inte ner i vikt direkt men jag går inte upp heller. Men nu måste jag skärpa mig jag trivs inte att vara så här mullig...  Nytt försök på måndag, kunde jag sluta röka så kan jag sluta med godis på vecko dagarna  :) Rökningen har jag  hållt i 5 år nu wiee vad jag e duktig.... 

Idag har vi vatt på kalas hos sis Anna hon blir 21 på tisdag så vi firade henne redan nu.. Så där hade vi nästan alla syskon barnen de var bara en som fattades och de var Emma men hon hade match.. Ni undrar säkert varför där står nior på rubriken? Jo Emil han räknade för mig de lät så här 5, 3, 8 och 9:or och jätte glad vart han.  Hihi.. Ooh busungen blir snart 3 år  =) Han e så söt.. Tack för idag Anna goda kakor vart det speciellt chocklad rutorna med kokos. ME LIKE...  Hehe..

Ja lillan hon vänder sig hela tiden nu hon kan bara på ena hållet  men har börjat så smått att ta andra hållet men hon blir så sur när hon inte kan.. Ni ska bara höra henne.. Hihi.. Och fötterna börjar bli väldigt intressanta dom med så nu tar det väl inte så lång tid innan man ser att hon har en fot i munnen :)  Ja vi har börjat med burkmat nu till henne från 4 månader potatis tycker hon inte om men morot de e gott då skrattar man och gapar stort hihi. Och igår blev hon 4 månader gud vad tiden springer iväg.... Oooh de e så mysigt att vara mamma jag trivs super i den rollen =)

Nu ska vi äta sen middag..

Ha det gott all!


Så här fin var jag idag på kalaset :)


Så här ser jag ut när vi ska gå ut.. Söt va??


Här har vi lilla mig..  =)




Vänder....

Ja idag när vi var på rådstugan så vände lillan sig från rygg till mage för första gången  =) Så nu vänder hon sig så fort hon får ligga på golvet men hon blir inte glad sen när hon e på mage för man kommer ju ingenstanns.. Hihi.. Hon e bara för go min fina tös.. 

Skriver mer ikväll för nu kommer syster Anna och ska fika lite..

Ha det gott!

Segis...

Ja det e jag idag jag vaknade halv 5 imorse av magont så efter det kunde inte jag somna om ju, sen halv 6 vaknade lillan då började jag känna mig jätte trött så typiskt när hon e jätte pigg.  :/  Så det var bara till att gå upp men sen klockan 8 vár hon nannig igen så då hoppade vi i säng men de blev inte en lång stund halv 10 vaknade hon igen. Men hon har vatt på gott humör hela dagen så de har varit skönt.. Nu ligger Håkan och somnar Ronja :) Hoppas hon sover till 8 imorn  =) 

Prövade ge lillan ersättning nu ikväll men det tyckte hon inte alls om hon började suga men slutade snabbt och rös till.. Hihi.. Efter det vägrade hon suga.. Ska pröva imorn igen och se om det blir samma sak...

Imorn ska jag och lillan hem till M och N.. Som jag ska busa med N  =)  Min lille goding...  

Sitter med hörlurarna på mig nu och njuter som bara den av den sköna musik som strömmar in i mina öron..  Just nu e det Ozzy oohh jag måste höja volymen lite till..  :) 

Kenneth du får träffa Ronja på fredag  =)

Nä nu ska jag snart ta en varm och skön dusch..

Ha det gott alla!




...


Mmmm vad de e gott med handen...  :)

E så super glad...  =)

 E litta glad.... 

Sluta nu mamma..  =)

Väntar...

Sitter här och väntar på att Anna och Maja ska komma, de ska bli kul att snacika lite skit de e ju inte så ofta vi träffas.  Lillan hon ligger och sover de har hon snart gjort i en timmes tid de kan bli 2 timmar till =)  Hon tycker om att sova typ 3 timmar på förmiddagen.. :)  I helgen har det inte hänt så mkt mer än att det stormat och regnat jo igår var jag och tittade på Emmas handbolls match dom vann  =) Hon e en jätte duktig målvakt. Jag hade aldrig velat stå i mål fy för att få alla dom hårda bollarna på sig..  

Imorn ska jag och C och B till rådstugan  dom har introduktion plus babymassage sen. Hoppas lillan kommer gilla det. Efter det ska vi möta upp M och N så ska vi fika litta..

Nä nu ska jag surfa litta inan dom kommer..

Ha det gott alla!


Ont...

Ja det har jag i mina ben idag, har gått väldigt  mkt idag jag har gått 3 runder första rundan var med M innan vi gick hem till henne och fika sen på em gick vi en runda till och då joinade C och B oss mkt trevligt.. Efter det gick jag hem till mamma en runda och fixa en grej där.. E fter det så gick jag en runda till på stan och kollade litta så det har blivit mkt motion  =)

Tack för idag M och N det har varit mkt trevligt..  

Ja då får vi se vad vi hittar på med imorn då, på söndag vet jag då ska jag se min duktiga systerdotter spela match i handboll.  :) Och så ska jag sponsra henne med att köpa strumpor av henne, de kan ni andra oxå göra om ni vill? Dom kostar 20kr st...  

Nu ska jag gå och störa min sambo inna kudden kallar på mig.. 

H a det gott alla!


1 år sedan....

Ja idag e det 1 år sedan jag fick ett plus på graviditets stickan :) Kommer ihåg det som om det vorre igår, jag ikommer ihåg att klockan var 3 på dagen och älsklingen sluta kl 18 som vanligt jag tänkte att jag skulle vänta tills han kom hem innan jag sa nått.. Men lilla Tessan var alldeles för glad för det =)  Så jag hoppade på cyklen och flög iväg som en raket :) In till Håkan i affären och inte en kund som tur var så jag kunde släppa den stora nyheten  meddetsamma för jag höll på att spricka av lycka...   Och älsklingen blev tyst och sa ska jag bli pappa ?? Mmmm sa jag och då sa han tur att jag har satt på kaffe.. Hehe.. Och en cigg måste jag oxå ha sa han. Och sen  blev det  en masa pussar och kramar. =)  Ohh ni ska bara veta så mkt jag älskar min fina gubbe och min underbart söta dotter..  De går inte att beskriva..  Nu har jag en väldigt gnällig kise sidan om mig, mjau mjau hela tiden.. Bahhh...   Kom helt av mig.. Jajja ni får vi prata om nått annat då.. Hihi..

Imorn ska vi träffa M och N vi har alltid lika trevligt tycker jag, jag trivs super bra i deras sällskap och vi ska ju inte snacka om vilket radar par N och lillan e..  Dom e bara för söta våra små charmtroll..  =)

Jag har köpt en ny mobil oxå en Nokia 6600 Fold den e så fin... :)

Usch nu blev jag jätte trött och törstig som bara den, intressant va?+ hehe..

H a det gott alla...


Där var hon liten.. Den e tagen med min mobil.. 

RSS 2.0