Busfabriken.

Ja där var vi i lördags gud så roligt lillan och kusinerna hade, jag kan ju säga att jag hade oxå roligt =) Jag blev som barn på nytt hihi.. Ni som inte vatt där med era barn åk dit...  Man får vara där i 3 timmar men lillan palla bara i 2½ timme sen var hon helt slutkörd =)  Men hon hade så roligt.

Idag har det vatt en lugn dag med mkt tvätt så vi har tvättat nere i stora tvättstugan annars har vi ju egen maskin, men vi tar allt de stora i stugan =)  Lillan tycker om att följa med ner då kan hon köra runder med tvättkärran =)

Sen kom pappa och hälsade på och medans vi satt och prata så knacka det på dörren och där stod Max och syrran jag kan ju säg att lillan blev super glad =) Så då blev hon litta road e ju tradigt att bara vara med sin mamma hehe..  Även skönt för mig att ha någon vuxen att prata med, tack pappa för vanilla latten du hade med till mig =)

Lillan har blivit super förkyld igen och fått tillbaka sin hemska hosta så jag har fått börja med molipecten igen...  :(

Nu dansar hon här för fulla muggar vi lyssnar på Justin Timberlake, e så sött.. =)

Nä nu ska jag busa litta med henne.. Bjuder på lite bilder..

Ha det gott alla!


Precis kommit dit så lillan inspekterar området

Kusinerna i bollhavet

Lillan klättrar..

Emil och Max hoppar hoppborg..

Max klättrar på vulkanen

Nästan ända uppe

Långt uppe plus att den såg farlig ut. Sara gick hon vågade inte titta, jag var tvungen att stanna kvar för att se att han inte slog sig. Kan ju säga att mitt hjärta satt i halsgropen. Men han fixa den galant =)

Vet vad han sa efteråt?? Fy vad de kittlade i magen =)

Max ville ta ett kusinfoto =)

Feber..

Ja de har lillan haft nu några dagar, idag var den uppe i 39,2.. Men hon e endå pigg =) Jaghar oxå vatt hemma från jobb, i fredags började de göra ont i mitt öra och de blev bara värre under helgen som jag jobbade så måndags morgon var det bara till att sjuka sig för då hade jag fått feber oxå :(  Nu känns det bättre i örat men e fortfarande helt slut i kroppen.

Idag skulle vi haft roligt besök av M och Niklas samt A och Maja men så blev det int enu.. Hoppas vi snart kan ses....

Nu ska jag krypa ner i sängen.. NATTI NATTI....

Ha det gott alla!


Var ett tag sen jag blogga nu... Men nu så =)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, tycker inte det händer så mkt mer än jobb och dagis... Detta e min tuffa vecka på jobb och jag vill bara att veckan ska vara över.. 

Lillan hon har börjat prata en massa de mesta e rappakalja men även massa ord som man förstår som dricka, tappat, bajs, kiss. hejdå, hej hej, mer, där, katt, mamma, pappa, titta, kaka, lampa, Max, Lotta, Nenneth=Kenneth, Emma, Bil, Ja de var lite ord som hon kan =) Kommer inte på alla just nu..

Kollar på idol samtidigt som jag bloggar, jag digga verkligen Toves låt. Medans Eddie kan dra nått gammalt över sig.. Fy vad dåligt..... Ge mig öronproppar NU!

Jag bjuder på lite bilder som vanligt =)

Vet inte vad jag ska skriva om, har ni några förslag?? Föresten vilka e det som läser min blogg?? Hade vatt kul att veta =) 

Ha det gott alla!


Busig?? =)


Lillan har gjort ett konstverk... =)


Lillans nya leksak...


Lillan vill inte bli fotad.. =)


RSS 2.0