Skyffla under mattan

Usch ja hela denna vecka vill jag bara glömma, i söndags började dagen bra med utflyckt till ikea och familia som vi aldrig varit på och vilken skit butik där e ju nästan bara skor att handla :(  Sen efter det så bar det hem lillan satt på golvet med sina grejor och helt plötsligt så spyr hon hur mkt som helst. Jaja tänkt ejag de var väl inget, efter ett tag fick hon en flaska välling och sen satt vi i köket för älsklingen skulle sätta upp shablonerna (stavas) på väggen. Lillan blev lite gnällig så hon fick sitta i min famn och klockan var då ca 19 och helt plötsligt så spyr hon ner mig och sig själv, naj inte kräksjuka tänkte jag.. De var bara till att hoppa in i duschen efter en stund somna lillan de gick 2 timmar då tänkte  jag så bra då kanske det inte var nått men tji fick jag :( Efter det så spydde hon hur mkt som helst hon fick inte behålla nått. Hela natten höll hon på sen på morgonen så verkade det vara bättre med henne, hon fick vatten att dricka det fick hon behålla så då tänkte jag att jag testar lite majsvälling som e bra för magen hon fick 1 dl efter en timme spydde hon igen hon höll på så fram till 3 tiden på dagen sen sluta hon att spy. Skönt tänkte vi ju. Men klockan 10 på kvällen började hon spy igen och då kom det även på andra hållet så hon höll på fram till 11 på tisdags morgonen :(  Hon har inte kräkt mer nu men hon e fortfarande jätte dålig i magen jag e så glad för att vi har tvättmaskin hemma för så mkt som vi har tvättat denna vecka. Igår så åkte jag oxå på en lite släng av kräksjuka satt på dass men spydde aldrig men mådde jätte illa och ont i kroppen, men idag mår jag mkt bättre :)  Hoppas att man kan gå ut en runda idag har ju inte vatt ute sen i söndags.

Hoppas ni alla andra mår bra???!?

Ha det gott alla!


År av lycka

Idag firar jag och älsklingen 7 år så då passade vi även på att förlova oss  =)  Ringarna ser ni i gårdagens blogg =) E så glad idag hihi... 

Puss på er alla :)


Bling bling


Dessa har vi beställt så imorn smäller det =)


Blötnos =)


Glatt överraskad

Jupp de bev jag idag när jag pratade  med min chef, hon ringde och ville berätta min nya lön för mig =) Jag tyckte det  var en bra löneökning fast jag vatt sjukskriven och e mamma ledig nu =) Så jag e super glad, hihi.. Sa till henne att jag kommer tbx den 7 september och att jag ska gå ner i tjänst till 85% tycker de blir lagom vill ju gärna träffa lillan oxå =)

Så tradigt väder de e idag men jag ska inte klaga vi har ju haft jätte fint väder nu i några dagar, så då har vi passat på att ta en premiär tur med cyklen. De verkade som lillan tyckte om det =) Jag tyckte om det för jag älskar att cykla de e en sorts frihet.

På lördag ska jag och sis Lotta ta en tripp till köpenhamn sen till en liten håla som jag glömt namnet på =) Emma hon har handbolls cup där så vi tänkte komma in och titta på några matcher och dricka lite bira =)

Nu ska jag kolla om lillan har vaknat..

Ha det gott alla!




RSS 2.0