Tvi

Idag e jag på dåligt humör, har typ vatt de sen jag vaknade :(
Trodde de skulle bli bättre när solen titta fram men ack så fel jag hade..

Jag har plockat undan och dammsugat och moppat golven idag, duktiga jag =)
Sen tog det 2sek så hällde lillan ut alla sina grejor igen :(

Igår var jag och sis och träna, så idag har jag härlig träningsvärk. Ska träna imorn med innan de e dax för jobb. E sjukt skönt att känna sig som spagetti =)
Ikväll kommer Hooki hem med en ipod shuffle till mig så jag kan ha lite skön musik medans jag tränar. Me like =)

Jag har även gått ner 3kg, duktiga jag. Ska ner 10 till innan jag e nöjd.

Som jag sagt innan blir det jobb imorn, jobbar till halv 10 på kvällen och efter det så blir det hem tilll en kollega för lite förfest innan de blir klubb akut på Harrys. Ska bli najs.

Nu ska jag och lillan äta lite..

Ha det gott alla!

     

Kolla in minen på andra bilden från vänster hehe.. Klickbara bilder...

???

Bläääääää.


Böcker

Så ja nu har man plöjt igenom twilight böckerna ooh gud vad bra dom var =)
Jag ville inte alls att dom skulle ta slut.. Hoppas där kommer fler...........
Nu får man se om filmerna e lika bra som böckerna =)

Nu ligger lillan hon har bara sovit ca 20 min idag så hon e trött plus att hon har fått feber 38,9 :(
Själv har man oxå legat hemma i förkylning ont i kroppen, feber och en mega huvudvärk som vägrar släppa. Nu mår jag bättre men jag har fortfarande huvudvärk men inte så som innan.. Jag hoppas den snart försvinner.

Annars idag har vi haft en liten utflyckt med familjen, vi körde till malmö till babyringen som Katja tipsa mig om för att kolla ny vagn till lillan. Tack för de tjejen =)
I love GPS. 
Hade inte varit lätt annnars att hitta dit. Där var mkt billiga grejor, men så klart hittade vi årets nyaste vagn och blev helt sålda på den =) Kollade priset och körde sen vidare till hbg på babyproffsen för att se vad dom tog för den där och de var samma pris så då beställde vi en där de e ju närmre dit för oss än till malmö. Så snart har vi en BRIO SPIN =)
Ni som vill ha ny vagn el något annat kör dit nästa helg då har dom kampanj på många varor..

Nä nu ska jag och gubben äta varma mackor och kolla filmer som 2012 och the box..

Ha det gott alla!

   


Fredag

Jaha då var det redan fredag och man får sitta inne idag lillan har lite temp. Igår var vi på bvc där lillan fick sin försenade 1½års spruta plus prevenar sprutan, hon får alltid feber av prevenar sprutan. Vi passade på att väga och mäta oxå.. Så nu väger hon 11890g och 86,5 el 87 lång var hon, vi kunde inte riktigt se för hon var för lång där man ligger ner och mäter så nästa gång får hon stå upp =)
Och nästa gång vi ska till bvc e inte förens i dec och de e ju långt tills dess :S

Lillan hon tycker om att ha totte nu, och  de e väl hennes pappa förtjänst hehe. Han tycker hon e så söt i det (ja jag oxå) så han sätter ofta totte på henne och nu dom sista ggr har hon inte dratt bort den =)

Jag har fastnat i twilight böckerna, e på andra boken nu och kan knappt slita mig hihi. Var inte så förtjust i första filmen men boken (böckerna) e så bra.  Men de var likadant med Stieg Larsson, böckerna var bra medans filmerna inte vara några höjdare enligt mig. Jag får väl se vad jag tycker om New Moon ska hyra den nu när den släpps. Har hört att den e lite långtråkig och att man vill ha se 3dje filmen direkt. Ja jag får se vad jag tycker.

Svar: Malin jag kommer inte in på din blogg så jag skriver här till dig. Jag gjorde min gadd hos LA Bläck här i stan. Dom har hemsida www.lablack.com jag e mkt nöjd och ska snart tbx och fortsätta på den =)

Nu ska jag och lillan busa i vår nya sittsäck..

Ha det gott alla!

       

Min nya gadd =)



Ska bygga ut den sen när den e läkt =)

Klicka på bilden för att få den större .


My love




Idag känner jag mig som spaggeti =) Har gjort mitt första träningspass, snacka om att ha dålig styrka och kondis. Men de ska vi ändra på nu..hihi.. Imorn kommer jag väl inte kunna gå haha.. Dom ska börja med zumba där oxå så man kanske ska testa på det =)

Lillan hon e trotsig som tusan, skriker så fort hon ska klä på sig el vi ska gå ut´:( Blir arg så fort hon inte får som hon vill. Men skam den som ger sig =) Nån annan som har samma som oss??

Tyvärr så vill hon inte sova i sin nya säng men de kommer väl..  I tisdags var vi hos frissan med lillan jag trodde ju inte hon skulle sitta still, Men ack så fel jag hade, hon såg nästan lite stolt ut där hon satt hihi.. Och fint blev det med. =)

Nä nu ska jag och Hooki kolla film..

Ha det gott alla!

<3 <3 <3


RSS 2.0