Busfia =)

Ja lillan hon går som tusan här hemma med sin gåvagn och babygymmet och musikvagnen hon har så de e full rulle hela tiden, såg även idag att när hon  står vid bordet och dricker så släpper hon helt och står själv =)  Ja som ni ser här nere på bilderna så använder man gärna vagnen til att stå i och gunga fram och tbx el sitta i den =) Hon har ju även kommit på att man kan nå vissa grejor om man står i vagnen hihi.. Ja mammas lilla busfia. =)

Nu ska jag titta lite på hooki när han spelar xbox 360..

Ha det gott alla!


Lillan med sin bebis =)

Så här ska man tydligen använda vagnen =)

Busungen =)

Busfia e trött

Redo för Gråen

Ja nu e vi redo för gråen =) Vi var ju på gekås idag och gjorde av med en del pengar de mesta gick till lillan som vanligt. =) Vi köpte även 1 års presént till henne hon fyller ju år nästa månad, herrejisses vad tiden går fort. Vi köpte även flytväst till henne, så nu ska vi in på gråen jag riktigt längtar. De e tänkt att vi ska ha Ronjas 1 års kalas där inne, de kan nog bli mysigt.  :)

Imorn kommer pappa hit för att putsa våra fönster =)  Så blir det lite god frulle på köpet.  Efter det blir det nog en runda till IKEA och shoppa klart till lillans rum för jag hittade inget roligt alls på gekås till henne.

Sitter här och kollar lillan när hon går med sin gåvagn helt överlycklig e hon hihi...

Nu ska jag ta en sort guld och softa lite =)

Ha det gott alla!



Lillan vill inte alls bli fotad

Nu e vi redo att åka båt =)


Nu så

Ja då får vi väl ta och blogga lite =) Tycker inte de har hänt så mkt sen sist vi skrev´. Vi har i allafall vatt ute mkt när de har vatt fint väder så lillan hon har vatt helt färdig om kvällarna här =) Just nu e både hon och jag mega förkylda. Måste bara säga att lillan hon e så duktig när man ska torka näsan på henne, hon fräser ut snoret hihi.. Imorn ska vi dejta Tobbe en runda sen på fredag ska Kenneth passa lillan för jag och hooki och sis Lotta och Emma ska till ullared =) Ska se om där finns lite roliga grejor till lillans rum hon e ju där inne och leker, hon har jätte roligt på sitt rum =) Så vi måste få rummet  iordning nu..  Lillan hon har lärt sig hur man ska ta sig ner från soffan att man vänder på sig och lägger sig på mage och kasar ner tills man känner golvet och hon blir helt överlycklig när hon klarar det =)  Nä vet inte vad jag ska skriva mer.. Ni får helt enkelt ställa lite frågor så svarar jag på det =)

Ha det gott alla!





RSS 2.0