Nytt År..

Vill önska er alla ett riktigt Gott Nytt År.




Bättre..

Jupp nu mår jag bättre men inte helt återställd har fortfarande en hemsk hosta gör ont som tusan varenda gång man hostar och de står fortfarande 11 under näsan ;)  Men nu när jag e bättre ja då blir ju så klart först lillan sjuk med feber hosta och förkylning  och nu e det Hookis tur :( Han har haft hosta hela tiden men nu e han mega förkyld och febrig stackars älskling..  Igårkväll tog vi vars en shot cocilane *stavas*? hostmedicine. Jag kan ju bara säga att hooki får ju inte ta den mer.. Han kunde knappt hålla ögonen öppna efter en stund sen tog det 2 sec så sov han. Oxå har han  pratat i sömnen hela natten de gör han annars aldrig..

Nä nu ska jag se om lillan vill sova, har ju inte fått mkt sömn inatt då lillan vakna klockan 11 på kvällen fortfarande jätte trött men bara total vägrade att sova. Hon somnade om runt 2 på natten men vaknade igen vid 3 tiden var vaken en liten stund då sen somna hon om till 05.45.. Så jag e mega trött..  De e alltid samma visa när hon får feber de e så tradigt.. Nä nu ska jag inte beklaga mig mer..

Ha det gott alla!


Min söta lilla tomte nisse :)


Blää.

Undra när jag ska bli bättre? Jag mår rätt så hyffsat när alvedonen har kickat in men dom varar ju inte så länge tyvärr.. Hoppas jag mår bättre imorn så Hooki kan gå på jobb. Dessa nätter har Hooki fått ta lillan för jag har inte klarat av det. Känner mig så handikappad.. Tycker faktiskt synd om mig själv.

Nä nu pallar jag inte skriva mer..

Ha det gott alla!

Måste beklaga mig..

Fy vad jag mår dåligt och jag som skulle vatt på 1 års kalas och hem till Max som blir 5 idag men de sket sig totalt. Sis Lotta var så snäll och ställde upp som barnvakt tills Hooki slutat jobba.. De känns som hjärnan ska explodera när som helst och att ögonen ska ploppa ut de känns även som att jag ska bryta nått i kroppen när jag e uppe och går och att jag ska svimma när som.. När jag andas gör det ont i bröstet har även fått lite hosta men e inget speciellt förkyld.. HAR 38graders feber ja jag vet de e int emkt men för mig e det de för jag ligger bara på 36 i vanliga fall.  Mår så dåligt de har jag inte gjort på jätte länge.. De jobbigaste e nog att jag inte orkar lyfta och ta hand om min dotter. Nä nu sk ajag inte beklaga mig mer... Var bara tvungen att skriva av mig lite men  nu orkar jag inte sitta här mer.

Ha det gott alla!


Jul.


Vill önska er alla en riktigt God Jul!


.....


Låg på filten men blev sugen på sin gåstol så hon tog sig framåt =)


Försökte resa sig upp mot den så  hooki fick sätta henne i den.. =)


Oooh glad blev lillan hihi


Lille snoras..  :)

Framåt..

Ännu en tidig morgon e man uppe har vatt upp en timme nu.. Så Hooki tar nästa skift sen så man kan få sova en timme =) Har sett lite smått innan att lillan har försökt att ta sig framåt men de har mest gått bakåt. Men nu kan hon dra sig framåt =) Lägger man en leksak typ 1m framför henne så drar hon sig dit hihi.. Hon e så duktig vår fina tös. =) Hon kryper inte utan hon drar sig fram med händerna ibland hjälper hon även till med tårna hihi..

Idag säger vi Grattis Emil på din 3årsdag.. Vi ses klockan 3...  Tänk vad tiden har gått fort tycker inte de var längesedan jag var på bb och höll honom.. Och nu blir han 3 år och  full av bus hihi.. Sen e det julafton de firar vi hos älsklingens syster och sen på fredagen så fyller ju 2 killar år de e Niklas som blir 1 år och Max som blir 5 år och de ska firas.. =)

Nä nu ska jag underhålla min dotter lite..

Ha det gott alla!


Hoppelihopp...

Fy attans vad jag e trött känns som att jag bara sovit 2 timmar inatt men de har jag inte jag somna väl lite efter 12 tror jag hon var.. Jaja skit samma jag har sovit inatt men lillan e ju väldigt morgonpigg av sig så de var bara till att stiga upp halv 6 :( vet inte vem hon fått de efter för de e varken efter mig el håkan.. De måste vara efter hennes morfar för han går upp runt 04 på morgonen el natten för mig :)  Lillan hon sitter i  sin gåstol och snackar för fulla muggar med sin lekpanel =)  Sen fick vi låna en hoppgunga men där fattades en fjäder men de fixade hooki på A-trä så nu kan lillan hoppa och snacka om att hon diggar det hihi..  Jag undrar när lillan ska bli kvitt sin förkylning hon har haft den länge nu..  :(  Ojoj vad lillan gäspar stort här ska snart se om man kan somna om henne...   Sen blir det till att fixa dom sista julklapparna..  E ni andra klara med era??

Ha det gott alla!


Denna e så rolig..  :)




6 månader..

Jupp idag e lillan 6 månader =)  Min goa älskade tös e redan ett halvår gammal kan knappt fatta det hihi. Idag har vi vatt i stan med Lotta. Max och Kenneth först fikade vi sen gick vi i olika affärer ja inte lillan och kenneth dom gick ute istället =)  Köpte en fin klänning till lillan som hon ska ha på nyår hon kommer bli så fin, ska bara hitta ett par söta lackskor oxå  :) Lillan sov bara en halvtimme istan sen när vi kom hem så vägra hon att sova fast hon var mega trött så jag har fått aktivera henne så till sist blev det ett bad och hon älskar att bada man e ju inte speciellt torr efteråt hihi... Sen klockan 6 fick hon en flaska välling ¨så la vi oss i sängen och kolla lite tv  det tog inte 5min så sov hon gott :)  så det kommer bli en tidig morgon imorn.. Jaja vi får sova på fm hoppas jag..  =)  Nä nu ska jag slappa lite med älsklingen.. Lägger upp lite bilder på lillan..

Ha det gott alla!

                                

Prima...

Så skönt att vakna upp och må hur bra som helst efter en ute kväll :) igår var vi som sagt på firma middag, vi var på akropolis.Jag åt en väldigt god grekisk gyrostallrik *mumma*  och ett gott glas vitt vin till de. Sen blev det nog 5st vatten =) sen en väldigt god irish coffe *slurp*  När vi hade suttit där ett bra tag så bar det av till tycho men där var vi inte alls länge jag var så trött så vi var hemma klockan 12. Dom andra hamnade nog på tages. Undra hur vissa av dom mår idag =)  Det var en mkt trevlig kväll med go mat och trevligt sällskap..  Sen på natten så vakna jag exakt en gång i timmen och tänkte  einte klockan mer :S  Klockan 6 på morgonen störde katten oss som vanligt så älsk släppt eut henne sen vaknade jag klockan 9 hur pigg som helst. Hämtade lillan vid halv 12.. Ooooh vad jag hade saknat henne.. Min goa tös... Hon hade haft det jätte bra hos moster med familj men de visste vi att hon skulle ha =) Tack än en gång sis för att du passade vår solstråle.  Nu sover hon så gottigt i sin säng..  Då får vi se vad vi hittar på imorn ska iallafall inom Toddler och se om dom har en hoppgunga lillan pröva en idag och det var poppis =) Den vi fick låna fattades det en grej på det var synd för hon gillade det verkligen..  Nån som vill träffas imorn så e det bara till att hojta till =)

Ha det gott alla!


Lillan smakar clementin för första gången..


De var surt =)


Men ändå ville man ha mer... Hon gapa och sträckte sig fram så fort man tog bort den. =)


Lekpanelen på gåstolen  e mega rolig..

Utgång..

Ja idag ska jag och älsklingen ut och äta med hans jobb så  vi har lämnat lillan till sis Lotta saknar henne redan =) Tror inte att vi kommer att  vara ute så länge idag var ju hur länge sen som helst som man var uppe länge nu somnar man ju vid 10-11 tiden..  Hihi. Ska bli skönt att komma ut lite..  Nu ska jag fortsätta göra mig iordning..

Ha det gott alla!


Gammla jag :)


Nya jag =)

7400g att älska...



Lillan hade feber imorse med så jag fick ringa Bvc för vi hade en läkartid där idag.. Men dom tyckte vi kunde komma för annars hade dom ingen ny tid förens i februari.. Lite sent att göra 6 månaders kontrollen då =)  Så vi tog på oss och traska dit lillan lika glad som vanligt när hon får träffa folk hon skiner som en sol hihi. Allt gick bra hon kunde allt doktorn fråga =) Och nu väger hon 7400g och e 68,5 lång de e ju bara 2 veckor sen vi var där sist. De e helt lagom att hon inte går upp så mkt för då blir det ju inte så tungt för mig när jag ska bära runder på henne...Hihi Lillan ligger och sover de har hon gjort nu i 45min och på den tiden har hon nog vaknat minst 4 ggr och gråtit.. Tror hon har drömt lite.  Ska snart väcka henne för annars somnar hon inte ikväll.. 

Nu ska jag surfa runder bland lite bloggar..

Ha det gott alla!

Feber..

´Ja ´de har lillan så himla tradigt. Hoppas vi kan gå på 6 månaders kontrollen endå imorn..  Hon har vatt lite små gnällig hela dagen och man har inte kunnat sätta henne ifrån sig för då har hon börjat att gråta medetsamma. Så jag misstänkte att nått var på gång med henne. Undra om de e tänderna som spökar med henne?

Som jag har frösit här hemma så jag var tvungen att tända lite ljus och de blir ju genast en mysfaktor =) 

Nu ska jag kolla film tänkte jag om jag pallar, glömde ju berätta att lillan somna runt halv 9 igår och väckte mig klockan 7 imorse =) så najsigt.. Hihi

Ha det gott alla!








Sittvagn..

Ja den har vi invigt idag och de tyckte lillan om =) Hon kan inte ligga i liggdelen längre för hon får knappt plats i den. Hon känns så stor nu när hon inte ligger längre.. Hihi. Min lilla flicka =)

Hela veckan e fullspikad fär våran del imorn träffar vi Tobbe och senare sis Anna för en liten promis på onsdag träffa sis Sara och även till Bvc för 6 månaders kontroll på torsdag blir det dejt med A och Maja och M och Niklas de ska bli skojsigt hoppas de e fint väder så vi kan ta en lång promenad.. Även ner i stan måste handla några grejor.  Fredag har vi inte bokat nått än men de kommer väl hihi..   Idag har jag kännt mig riktigt pigg de e nog för att lillan har sovit hela natten =) Hon väckte mig halv 5 fick välling och somna om till halv 7 så skönt och då somnar hon runt klockan 20 på kvällen ....   Hoppas detta håller i sig.. :) 

Nu har jag inte mer tid till bloggen för jag ska kolla på csi..

Ha det gott alla!








Ego...







Hade inget att göra innan när lillan sov så de blev lite ego bilder =) Nu har lillan vaknat men hon vakna int epå ett gott humör så de blir snart till att gå ut en runda de brukar hon tycka om :)

Skriver lite mer ikväll.

Ha det gott alla!

So beautiful...


Denna låt e så mysig... 

Denna dag har verkligen varit i lugnets tecken.. Riktigt skönt har det varit, ibland  behöver man  bara ta det lugnt.. Lillan har nog tyckt om att bara vara hemma idag, fast vi var ute en liten runda innan var tvugna att handla välling..  Jag och älsklingen har kollat på den nya james bond filmen.. Den var så där tyckte jag..  Och nu ska jag joina lillan som ligger och sussar så gott i sin säng..

Ha det gott alla!





Bissingar...

Ja nu förstår jag varför lillan har vatt mega gnällig och vaknat flera gånger på nätterna.. Hennes första tand har kommit upp lite =)  Har inte sett att hon varit röd el svullen där utan bara att hon haft allt hon har fått tag på i munnen. Så jag blev väldigt förvånad när jag kännde den imorse, väldigt svårt att se den för hon e där med tungan hela tiden :) Förkyld e hon oxå och hostig men de e väl kanske för att hon får tänder nu?? Ingen feber som tur e..  Jag hörde att min prins charmy har 4 tänder på G...  Lilla gubben hoppas dom kommer upp fort så du slipper lida mer..

Idag har jag vatt i stan utan lillan hon var hemme med sin pappa som e lite febrig. Men dom hade haft det riktigt mysigt =)  Jag var i stan med syster och Max, jag hittade en snygg klänning som jag tänkte ha den 13:de när vi ska ut och äta med Håkans jobb.. E ju mega länge sen man klädde sig lite snyggt och piffade till sig med lite smink och smycken =)  Ska bli skojsigt..  Så Bella vad ska du ha för nått snyggt på dig då??  :)

Sen mådde jag skit här hemma trodde nästan jag åkt på kräksjukan mådde mega illa och hela magen vände sig så jag var tvungen att lägga mig, Så efter lite sömn och god rumpstek så fixade de till sig, som tur var.. Jag avskyr att kräka.. 

Lillan hon somnade i min famn nu ikväll de var så mysigt =) Min fina söta älskade tös.. Hihi. De brukar hon bara göra hos sin pappa när dom sitter inne vid hans data och kollar bilar.. Jag förstår henne att hon somnar till de för de hade jag oxå gjort hehe...

Nä nu ska vi kolla nån film på canal +

Ha det gott alla!

Här kommer några foto från mobilen.


Så gott med slottspure..


E trött och mega snorig men de mesta har vi torkat av på pappas byxor =)


Väldigt trött men vägrar sova...


Så gott med välling...


Mamma tyckte jag hade långa naglar och började klippa men jag brydde mig inte för jag tänkte bara på en sak ge mig SVANSEN =)

Lillfisen....

 
Lillfisen e så nannig så hon orkar inte röra sig =)


Snart e det dax för sittdelen..  Hon blev helt glad när hon fick sitta i sin vagn.


Smile.. Hihi

Idag gick vi hem till M och Niklas fast att de öste ner och där blev man bjöden på mkt god chili con carne mumsigt var det...  :) Sen vid 3 tiden tog vi på oss och gick ut till jysk/öb riktigt skön runda fast att vädret inte var det bästa men vad gör man inte för att få sina små älsklingar till att sova :)  Efter det gick jag hem till sis och där fick man kladdkaka =)  Ska dit imorn igen och på torsdag för jag ska passa Max. Hoppas det e fint väder imorn så att vi kan gå en liten runda..  Ska även till sis jobb och prata med hennes chef ska sätta upp mig som timmis kan ju hoppa in och jobba  nu lite när man inte ammar längre.. Så hoppas man blir inringd..  :)

Nu ska jag nanna kudden och hoppas att man får sova denna natt utan att gå upp med tuppen vid 4 och höra på en super pigg liten tös... Hon e för goo men inte klockan 4 på morgonen...  Inatt var det magen som spökade på henne så efter en timme kom magen igång och efter det somna hon gott. Magen sköter ju sig på dagen oxå så varför ska den spöka med henne på natten... :( Jaja jag ska inte klaga mer..  Så natti natti..

Ha det gott alla!


RSS 2.0