Oh me


Så kan man oxå använda vagnen =)

Kul att stänka

Den berömda Lotta minen =)

Vågar man tro??

Jag hoppas att det e på bättringsvägen nu. Tycker så synd om lillan som har hållt på att kräka från och till sen i lördags.. Än så länge har hon inte kräkts idag och nu sover hon.. Så håll tummarna att hon sover gått hela natten och vaknar pigg imorn =)

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla film på voddler.com finns ju inget på tv;n...

Ha det gott alla!


Vill inte.....

Usch jag tycker så synd om lillan och Hooki.. Ja nu har Hooki oxå fått de han har hållt på nu i några timmar :( Hoppas jag slipper det men de tror jag inte jag gör  nu när Hooki oxå ligger i det.

Igår hade jag en massa tvätt att tvätta de blir hur mkt som helst när små blir kräksjuka. Massa lakan och kläder.. De tvättade jag i stora tvättstugan. Idag har det oxå blitt några maskiner trodde lillan var bättre men ack så fel vi hade.. Tur vi har maskin hemma...

Nä nu pallar jag inte skriva mer om kräk...


Nu ska jag titta film på voddler.com

Ha det gott alla!




Här var vi på graneth och lekte, fast inte jag till en början som ni kanske ser på bilden=)


Kräksjukan

Ja de har nog lillan fått, hon har spytt x flera sen klockan 17 idag. Har bokat tid i tvättstugan imorgonbitti e ju en del som behövs tvättas nu efter detta.. Hoppas man själv slipper det, man tycker ju att det känns konstigt i magen men de e väl psykiskt nu tack vare att lillan spyr..

Håll tummar och tår att hon snart e frisk och att vi slipper det....


Lattja..



Kul att lattja lite med korten =)


Umpa umpa






Trist

Usch jag tycker allt känns så trist idag, lillan hon har 39 i temp hon fick spruta nr 2 av svinis igår så de e väl den som spökar :( Sen vädret gör ju inte direkt så att man blir pigg iheller, hade jag kunnat så hade jag dratt täcket över huet idag.  Blääääääääää..

Nu får jag inte skriva mer av lillan hon vill mysa...


Klippa??

Ja de e´väl snart dax att klippa lillan.. Hennes hår e långt och står åt alla håll och kanter =)

Här e yrvädret hehe..

Jag e mega hungrig men jag får allt vänta tills min kära sambo kommer hem....  Och de e ju ett tag till...

Nu ska vi titta på Playhouse Disney lillan sitter som ett ljus just nu =)


Visa tänderna...

Galen =)


Hjärtat mitt..


Lillan leker med sin bebis och vagn.

Så fin =)

Ny dator =)

Nu äntligen har jag fått min dator =) Så fin den e hihi...

Ja nu förhoppningsvis så får lillan och vi vara friska länge e så trött på dessa förkylningar. Fick ringa doktorn om lillan förra veckan för hon var helt hysterisk nån timme varje dag den vecka så vi misstänkte det var nått med örat för hon pillade och lutade huvudet på sne.. De visade sig vara rodnat och buktande trumhinna så de blev kåvepenin i 5 dagar. Och sista dosen tog vi idag hon har varit jätte duktig varenda gång hon har fått de.. E så stolt hihi..

Idag har vi även vatt hos mamma M och Niklas, äntligen =) Vi har vatt sjuka dom har vatt sjuka hehe... Men idag så...  Lillan hon var på allt man inte fick vara på idag hemma hos Niklas de brukar hon inte vara annars men idag så lyssna hon verkligen inte.. Busunge e vad hon e hehe.. Lillan tackar så mkt för dockan hon fick =)

Snart kommer även mamma A och Maja hem så man kan få en dejt med dom med =) Saknar dom ju! Men dom har de gott i sitt snöiga och super kalla dalsland. Jag e inte alls avis på dom ;)

Jobb ska vi inte snacka om, jag säger bara usch och blä.....

Lillan hon snackar en massa här hemma hon sätter även  ihop 2 ord jätte ofta nu man får även passa sig vad man säger för hon snappar upp det snabbt... =)  Poppis orden e kudde mammash kudde, kudde pappash kudde. Klocka, tröja, stumpor, byxshor, Oxå sjunger hon lille katt lille katta hehe hon e så söt. Ja hon säger en massa ord =)

Hon älskar barnprogrammet I drömmarnas trädgård med Makka pakka Igglepiggle och Upsy Daisy så vi köpte Makka i mjukdjur med ljud till henne och bok plus filmer de digga hon verkligen =)

Nä nu kommer jag inte på mer att blogga om.. Blir tyvärr inga bilder iom datan e ny,  jaghar ju inte hunnit fylla den inu =)

Ha det gott alla!


RSS 2.0